Höstsmak (266/366)

img_2287Jippie !! Bara hundra kvar !
Ja, inte nypon men 100 bilder kvar i fotoutmaningen som ska passa olika bestämda teman varav jag kan stryka 43 som jag får bestämma själv.
Känns som nypon hör hösten till och det är härligt att vara här i Sverige och få ta del av den fina årstidens alla färger.

2016_grön

19 replies to “Höstsmak (266/366)

 1. Och jag trodde du menade 100 dagar kvar till julafton 🙂 Men det är nog ännu färre, jippi! Grattis till att ha kommit så långt! Jag är också på god väg, men nu måste jag börja tänka, det kan bli problem 😉

 2. Ett kärt fotomotiv 😀 Nyponen står sig så vackert mot höstgrönskan.
  Ett fint skärpedjup, något som jag saknar med min mobilkamera, dock fick jag till EN bild nåt så när igår.
  Vad trevligt att vara i höstliga Sverige ett tag, så annorlunda mot Malta. Kram!

 3. Där satt den – bilden från Sverige alltså, eller bilderna rättare sagt. Å nypon lär du ju inte hitta på Malta antar jag eller!?
  Idag är det första dagen på länge där det är grått ute. Å då blir höstfärgerna betydligt mera påtagliga.

  PS. Fantastiskt jobbat! Bara 100 kvar. Det lär du klara galant! DS.

 4. Vi var ute på en långsam kattpromenad idag för att fota hösten, men hittade varken nypon eller rönnbär. Tur jag får njuta av nypon här då istället!

 5. Vacker höstbild! Grattis, bra jobbat, men antar att det blir svårare och svårare på något vis att tänka ut bilder till de sista teman. Eller kanske tvärtom, lättare och lättare för man lär sig hur man ska tänka. Visste du att just nypon är bra för lederna? Man kan torka i ugnen och mala till pulver 😊

 6. Kanonbra jobbat, det här går ju som en dans 😀
  Jag vet inte om du såg det, men av nån märklig anledning hade dina senaste tre kommentarer hamnat i skräpkorgen. Vet inte om det beror på att du haft en annan IP-adress nu när du inte varit hemma men det är åtgärdat nu iallafall. Hoppas resan hem går bra imorgon.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star