15 replies to “Hemstad (268/366)

  1. Tur du tog en bild på ett hus jag kände igen, det finns bara ett hus till på bilden jag sett förut, och det är huset med ventilationsanläggningen på taket.
    Svante

  2. Såååå vackert! Gammalt möter nytt på något sätt. Å när jag ser på din fina bild förstår jag nästan att många tycker att Stockholm Waterfront (den läckra och fräscha byggnaden till höger) inte alls passar in i stadsbilden. Jag gillar den ju förstås då den står i stor kontrast till Stadshuset.

  3. Jaha ja, där kom det en glasbyggnad i alla fall 😉 Det blev fint ändå, med fokus på Stadshuset, vattnet och molnen. Sedan är det kanske kul att se hur det faktiskt ser ut när gammalt möter nytt.

  4. Toppenbild Anita på både din och min hemstad ! Märker att åren har gått sedan jag varje dag arbetade inne i stan. Byggnaden till höger om stadshuset har jag inte sett. Men så mycket nostalgi du delar med dig av och så vackert det är vår stad med allt vatten runt omkring. Åååå..vilken längtan jag fick dit 🙂
    Härliga färger, ljus ! Hoppas du haft det riktigt bra i stan !

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star