Höstmorgon (273/366)

img_2689-0-psTog tunnelbanan en morgon in till Gamla stan i Stockholm och gick runt bland gränderna i flera timmar med kameran som sällskap.
Att det är höst  framgår inte så tydligt men september är höstmånad, mannen ser lite frusen ut och trädens få gula blad får räcka som bevis.

2016_grön

22 replies to “Höstmorgon (273/366)

 1. Vilken läcker bild! Jo, mannen är klädd efter kalendern om man säger så, inte efter temperaturen, även om det faktiskt är liiiite kyligt på morgonen. Dessutom är husen ju också lite höstfärgade tycker jag.

 2. Underbar bild från Stockholm! Vi kommer vara på Malta 6-11 oktober. Det är (huvudsakligen) en pressresa, så det är gissningsvis ett hektiskt schema, men det vore sååå kul om vi kunde träffas! Gissar att vi har mer tid mot slutet av vistelsen… Var på Malta bor du? Mejla oss gärna på kontakt@freedomtravel.se !

 3. Färgrikt á la Anita – och som vanligt så vackert fångat!
  Husen går ju i höstfärger också!
  Fotopromenader är verkligen upplyftande. Jag gjorde en igår i min stad.
  Dimmig morgon och så vackert med alla färger. fullständigt
  genomblöt om fötterna efter att ha gått i vått gräs. Men vad gör väl det
  när minneskortet är fullt av härliga motiv.

 4. En helt underbar höstbild .Gulnade löv har även jag noterat som hösttecken då våra björkar visar upp allt flera för varje dag som går.

 5. Härlig bild på den höstklädda mannen. Idag är det verkligen höst och när man varit ute och fotat solnedgången så känner man rätt snart att hösten är på G för när solen gått ner så blir det snabbt kyligt och rått. Nu har vi en tid framöver där vi får frossa i varma höstfärger 🙂

 6. Gamla stan är vackert och det har du verkligen bevisat med den här lugna, idylliska bilden. En bild med varma färger och fint ljus. Fin komposition. Han ser ut att gå i sina egna tankar utan att göra nån notis om fotografen.
  Jag kommer att fortsätta min blogg men utan fotoutmaningen.
  Jag skriver några rader till dig i helgen.
  Ha en fin fredag !
  Kram

 7. Kul att du åkte dit 😊. Det var ju lite kyligt efter att vi hade setts. Älskar att strosa runt i Gamla stan. Jättevacker bild! Jag har inte glömt bort att maila dig receptet, bara haft vansinnigt mycket att göra 😊. Kram och ha en skön helg!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star