Inredning (282/366)

img_1209-1Så här kan en inredning på en restaurang se ut.
Det första intrycket är kanske att bilden är från USA men den är från Kuala Lumpur i Malaysia.

2016_grön

20 replies to “Inredning (282/366)

  1. Ett sånt fik hade min pappa älskat! Han var galen i 50-tals bilar och prylar. Kul bild och så himla bra till temat!

  2. Mycket snygg 57:a. I den skulle jag känna mig hemma fastän färgen inte stämmer med sambons bil.Om man vill ät i 50-tals miljö i Sverige kan jag varmt rekommendera 56:ans bar i Ödeshög.

  3. Härligt foto 🙂 Vi har ett ställe i Bromölla som det är 50 tals stuk på, 50 tals inredning med mera, Bellas Place Kanon ställe 🙂

  4. Åh herregud sååååååå himla läckert! Helt klart USA-inspirerad inredning om man säger så. Dessa cruisers är ju så himla coola. Skulle inte ha något emot att sitta i en sådan bil och ta en öl måste jag säga.

  5. Vilket härligt ställe! Hade nog inte heller ätit där utom när de hade haft “riktig” mat. Där hittade du igen ett ovanligt motiv till temat som passar väldigt bra.

  6. Det är nåt alldeles extra med amerikanska 50-talare. En skön motvikt till det USA som i dessa presidentvalskampanjstider ( 26 bokstäver, puh!) står mig upp i halsen.

  7. Sådana ställen har vi ätit på några gånger när vi bilat runt i USA, mest för upplevelsen, men maten har varit helt ok den med, om man gillar Caesarsallad eller hamburgare. Det är ju charmigt, det är verkligen för mycket av allt (inklusive maten), men det är så annorlunda så det känns overkligt, och därför kul. Snyggt fotat så att alla de typiska attributen kommer med, inklusive menyn 😉

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star