Image

Strandlek (291/366)

img_8840Någon matar fiskmåsar med bröd så att fåglarna blir upprymda och glatt flyger omkring tjejen i blått som försöker fånga dem på bild.
Själv står jag på stranden och letar motiv till fotoutmaningen som nyligen börjat då vi var på Cypern i februari och jag minns att det var kallt.
Vet inte vem eller vilka som leker mest här men vet att fotoutmaningen är en lek som sakta börjar lida mot sitt slut med 75 av 366 bilder kvar.
😀
2016_grön

16 thoughts on “Strandlek (291/366)

 1. Vilken bild! Bingo! Hur lyckades du med den?! Dum fråga, jag vet;-) Frågan är om inte du lekte mest här. Fantastiskt jobbat med bara 75 bilder kvar. Är sååååååå stolt över dig! Å glöm inte att jag trodde på dig från början:-)

  Liked by 1 person

  1. Tack Kristallina, går det så går det 🙂 Jag har sparat ganska många teman kvar att välja själv. Det enda är att jag kommer att vara borta i Malaysia från slutet av november och två månader men jag har börjat lägga in flera teman om dagen nu för att få lite försprång 😀

   Liked by 1 person

 2. Ja, vem lekte mest där. Du kanske? En underbar bild är det i alla fall. Så klockan ringer för sista varvet nu i denna prestigefyllda tävling – Förlåt, prestigefyllda lek ska det förstås stå. Eller….

  Liked by 1 person

 3. Vilken bild Anita!! Den är ju helt fantastisk och det ser faktiskt riktigt kallt ut med alla de mörka blå tonerna och vinden som sliter i hennes hår. Snyggt!!

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s