10 thoughts on “Angöra (292/366)

  1. Du har då ALLTID en lösning till även de svåraste teman! Fastnar såklart mest på den underbara parken med palmer och de små ”hyddorna” som troligen är barer. Då vi haft vår gråaste dag på bra mycket länge förstår du nog vad den bilden gör för min själ:-)

    Liked by 1 person

    1. Skulle nog välja en annan period, jan-feb är normalt sämst ur vädersynpunkt. Det är den svalaste perioden och kan regna o blåsa en hel del men det kan även vara ok. Förra vintern här på ön var väldigt behaglig. Men bäst vore nog maj-juni eller sept-oct om ni inte vill vara här under de heta sommarmånaderan juli-aug 😀 Skulle vara toppenkul om ni kom hit så jag hoppas det blir av !

      Gilla

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s