Image

Höstlöv (294/366)

img_5899-22Snart i mitten av oktober, ute är det nära 30 grader och jag går ut på terrassen för att sopa upp vad som fallit ner från våra växter.
Det blir en liten hög men det får bli mina höstlöv blandat med en och annan vissen blomma och hösten, den känns långt borta.

2016_grön

21 thoughts on “Höstlöv (294/366)

 1. Läckert foto! Och den blå och gröna till, stilade till det riktigt fint 😀
  Höstlov hos mig och i kyrkan idag med, men inga 30 grader här, inte, nej urraburra, det har varit 7 i morse och 9 sen. Fryser!
  Skyltsöndagskram ❤

  Like

 2. Det är uppenbarligen inte bara båtarna som är färgglada på Malta utan höstlöven också. Å skyffeln med det limegröna skaftet – säger bara dregel, dregel:-)
  Å 30 grader – GRATTIS! Sedan igår och en vecka framåt är prognosen max 9 grader och regn. Du tajmade ditt besök i Stockholm perfekt Du skulle frysa ihjäl nu. Å visst var det toppen att träffas:-)

  Like

 3. Så vackra färger! Vad fint det blev med de olikfärgade löven och den gröna färgen på skaftet till den lilla blomspaden, snyggt!
  Haha jag tror det bara är vi fotonördar som kan se det vackra i precis allt….för precis allt går ju att fota 🙂 🙂

  Liked by 1 person

 4. Men åh… det låter som att jag skulle trivas väääldigt bra på Malta :). Sambon och jag pratar ofta om att när vi närmar oss pension skaffa oss en bostad i ett varmare klimat där vi kan vistas senhöst, vinter och vårvinter… Det behöver inte vara supervarmt men så där lagom varmt vore ju riktigt riktigt skönt. Vacker bild på höstens färgpalett.

  Like

 5. Så fint foto du komponerade, det blå bladet med limegrönt skaft blev en läcker kontrast mot de mer murriga löven. 30 grader, här uppe i norr måste vi ju bara reagera på det. Det låter inte så dumt, men just nu njuter jag av hösten med sex plusgrader på morgnarna. När det blir minusgrader är det däremot inte lika mysigt längre.

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s