Vägren (295/366)

iimg_3020-0-psKanske inte vägrenen som är i direkt fokus här men den finns där liksom den trafikerade Tower Road på andra sidan.

Nu börjar det verkligen kännas som att antingen måste jag tänka efter riktigt ordentligt inför de 71 teman som är kvar, eller tänja lite på gränserna.
Föredrar absolut det första alternativet vilket jag kommer stäva efter om än jag inte lyckades något vidare med just den här bilden.

2016_grön

17 replies to “Vägren (295/366)

  1. Tycker du har under hela utmaningen konstant vägrat att lägga upp “enkla” bilder utan hela tiden satsat på annorlunda och fyndiga lösningar. Å det gjorde du idag också. Troligen kommer du att fortsätta så med resterande teman också. Det är ju det som är utmaningen för dig! Å vilken glädje för mig att se dina resultat:-)

  2. Vad söt hon är och det blev en väldigt fin tolkning! Jag vet att det blir svårare och svårare ju närmare man kommer slutet. Har alltid försökt att spara på “egna teman” in i det sista. Du klarar det!

  3. Så svårighetsgraden ökar mot slutet? Det kan ju bli riktigt roligt med några gränsfall då. En väldigt charmig bild är det i a f. Låt fantasin flöda så fixar du detta med elegans.

  4. Tycker att du lyckats hur bra som helst med denna bilden, den passar perfekt till temat och är riktigt härlig och charmig!

  5. Tycker du fått med en alldeles förträfflig vägren även om jag hellre tittar på den söta flickan 🙂 Förstår att det blir svårare och svårare för man väljer väl oftast de lätta först. Du kommer klara det galant!

  6. Jag håller med dig. Jag tappade litet fart när jag fick så mycket att läsa, men jag skall ta tag i fotograferandet igen, och fundera litet på de teman som är kvar, hur jag kan lösa dem. Jag gillar din tolkning!

  7. Vilken söt tjej … och jag gillar din tolkning! Tror inte du får några problem med resterande, men visst känns det att det går lite trögare ju färre teman som återstår. Jag har varit sjuk under en vecka och har inte orkat kommentera alla bilder, men nu är jag på gång igen 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star