Hårresande (303/366)

img_3385-0Inte direkt hårresande i ordets rätta bemärkelse men att en fjäril faktiskt är hårig var en ny upptäckt för mig. Det ser så mjukt lite fjunig ut och nog reser sig håret lite utmed fjärilens ryggrad. Att fota med macro kan ge både håresande och intressanta avslöjanden, ett berikande nöje.

2016_grön

24 thoughts on “Hårresande (303/366)

 1. Den fjärilen är ju så otroligt söt med sin ”frisyr” som täcker hela kroppen. Sedan ser det ut som om h*n är piercad med en ring i läppen också. Kolla!
  Macrofotografering är rolig. För man upptäcker så mycket efteråt som man inte såg med blotta ögat när man tog bilden.

  Liked by 1 person

 2. Jag har fjärilsfobi (nästan lika stark som min spindelfobi). Fjärilar är lömska som döljer sin otäckhet med fina mönster och färger. Men den där ser mer kramgo ut än otäck 😉

  Liked by 1 person

 3. Underbar tolkning! Och väldigt fin bild. Insekter är ju så härligt spännande att fota. Nu blir det ju dessvärre lite insektstorka här hemma i Sverige men den som väntar på något gott 😉

  Liked by 1 person

 4. Vilken toppenbild! Man ser liksom varenda hårstrå! Länge sen jag använde mitt macro nu. Macro är jätteroligt men det blir tyvärr inte va så ofta. Är allt bra med dig? Här har det regnat i två dagar nu. Behövs verkligen men så trist när det regnar. Sköt om dig!

  Liked by 1 person

Comments

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s