Dasshumor (308/366)

img_3497-psInte så där väldigt humoristiskt men kanske lite med tanke på att det ibland kan gå lite över gränsen vad som ska bevakas. Det som syns i bakgrunden är båtmaster från söndagens besök på båtmässan i Senglea / Città Invicta där båtar i mångmiljonklassen ligger och guppar. Klart att ägarna inte vill ha hundbajs liggandes intill sina glassiga båtar som då lätt hamnar under deras skor när de ska gå ombord.
🙂

2016_grön

16 replies to “Dasshumor (308/366)

  1. Privat CCTV med andra ord. Ja, och vad gör båtägaren då när han ser jycken eller ägaren? Hur letar han upp bovarna? Men är man rik så är man… Håller med Svante allså – Himla rolig bild som gav mig ett gott skratt och njutning av en blå maltesisk himmel. Sju grader känns genast som 17 – minst;-)

  2. Jag kan ju iofs förstå att man inte vill ha hundbajs på skorna, jag vill inte heller ha med det in. Sen är kanske vissa lite mer petiga än andra med vissa saker 😉

      1. Det kan jag hålla med om, de kanske behöver stämma folk lite då och då för att ha råd att behålla sina lyxbåtar? 😀

  3. Smart! Jag fick hundbajs under mina skor förra veckan, var ute med elever i skogen. Såklart man alltid har skor med grov sula när dylikt händer…

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star