Ny bekantskap (311/366)

img_3456-0Besökte för någon vecka sen Hal-Millieri, Zurrieq där man ville försöka återge hur den lilla medeltida byn en gång fungerade och såg ut. De bar medeltida kläder och visade olika metoder för att jaga, snickra, knyppla och mycket mer. Vackra Aurora med sin fina dotter, en ny bekantskap. Hon frågade om jag ville skicka bilden till henne så hon kunde lägga ut den på sin Facebook, jag fick hennes visitkort och även en ny bekant.

19 replies to “Ny bekantskap (311/366)

  1. Fotografering är som fotboll (eller för vissa ESC) – den förbrödrar eller i ditt fall “försystrar”:-) En otroligt fin bild med en vacker mamma med sin dotter. Å jag förstår att hon vill lägga upp denna fina bild på sin FB-sida. Hon kunde inte ha valt en bättre fotograf!

    Liked by 1 person

  2. Vad roligt att hitta en ny bekant, och nog är hon en väldigt vacker kvinna och en söt dotter har hon. Väldigt mjukt fint porträtt som ger känslan av just vänskap i bilden tycker jag.

    Liked by 1 person

  3. Sååå vacker bild! Jag hoppas att du skickade bilden till henne sen, för jag hade velat ha den själv om det var jag och någon av mina döttrar. ❤ Härligt med nya bekantskaper.

    Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star