Ny bekantskap (311/366)

img_3456-0Besökte för någon vecka sen Hal-Millieri, Zurrieq där man ville försöka återge hur den lilla medeltida byn en gång fungerade och såg ut. De bar medeltida kläder och visade olika metoder för att jaga, snickra, knyppla och mycket mer. Vackra Aurora med sin fina dotter, en ny bekantskap. Hon frågade om jag ville skicka bilden till henne så hon kunde lägga ut den på sin Facebook, jag fick hennes visitkort och även en ny bekant.

19 replies to “Ny bekantskap (311/366)

  1. Fotografering är som fotboll (eller för vissa ESC) – den förbrödrar eller i ditt fall “försystrar”:-) En otroligt fin bild med en vacker mamma med sin dotter. Å jag förstår att hon vill lägga upp denna fina bild på sin FB-sida. Hon kunde inte ha valt en bättre fotograf!

  2. Vad roligt att hitta en ny bekant, och nog är hon en väldigt vacker kvinna och en söt dotter har hon. Väldigt mjukt fint porträtt som ger känslan av just vänskap i bilden tycker jag.

  3. Vackert porträtt och fint med muren som bakgrund. Du lyckas som alltid ta vackra och inspirerande bilder.

  4. Sååå vacker bild! Jag hoppas att du skickade bilden till henne sen, för jag hade velat ha den själv om det var jag och någon av mina döttrar. <3 Härligt med nya bekantskaper.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star