Image

Stamgäst (310/366)

img_3313Det fullkomligt svärmar av fjärilar runt våra växter just nu. För någon dag sen var det minst tjugo stycken, alla av samma sort. Utom en men den kommer på bild senare. De är väldigt orädda, en satte sig i mitt hår, på mina kläder och till och med på min kameras objektiv. Här syns tre av våra stamgäster som förhoppningsvis fortsätter att komma på besök. Ännu har vi sommarvärme här på ön med nästan 30 grader.

2016_grön

20 thoughts on “Stamgäst (310/366)

  1. Här saknar jag en ny superlativ – för att beskriva dina bilder alltså. Tyvärr kan jag inte komma på en. Sådana stamgäster är ju inte bara så himla vackra utan de är ju världens fotomodeller också, speciellt om de är “tama”, vilket dina är.
    Sedan kan jag säga att färgerna på dina bilder verkligen förmedlar att det fortfarande är sommar hos dig. Å den färgkicken behövde jag. Idag är det fem grader här och så totalt grått ute att jag undrar hur det ska bli när klockan kommer ställas tillbaka en timme nästa helg…

    Liked by 1 person

  2. När man, regniga höstdagar som denna, ser dina bilder är det som om du levde på en annan planet. Så skönt med bevis på att solen och värmen finns kvar någonstans, om än inte i Stockholm.

    Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s