Eget tema 19: Hålla tungan rätt i mun (326/366)

img_3390-0Ibland gäller det att hålla tungan rätt i mun, det vill säga vara uppmärksam och försiktig när man ska fotografera nära.
Fjärilen ser ut att ha koll på sin tunga, själv var jag nog lite darrig på handen eller var det fjärilen som viftade med sina vingar.

2016_grön

27 replies to “Eget tema 19: Hålla tungan rätt i mun (326/366)

 1. En sak är i alla fall säker, den skakade inte på huvudet, och det är väl huvudsaken. Det är ju i huvudet man ska ha skärpan.
  Svante

  Liked by 1 person

 2. Där är han ju igen! Å jag som trodde att han var piercad. Nu säger du att han sträcker ut – jag menar håller tungan rätt i mun;-)
  Om du frågar en icke fotoexpert (läs mig) så gör just de suddiga vingarna bilden! Alltså tungan är ju knivskarp och resten precis lagom suddig. Helt fantastiskt att du lyckades med det. Jag menar fjärilar sitter ju sällan stilla och tungan är ju mikroskopiskt liten:-)

  Like

 3. Nu skrev jag precis en lång kommentar. Å nu är den borta. Ok, here we go igen…
  Här är h*n ju igen:-) Trodde ju att han var piercad, men nu säger du att det är hans tunga. Fantastiskt hur du har lyckats med skärpan på piercingen – jag menar tungan. Fjärilar sitter ju inte stilla och tungan är ju mikroskopiskt liten. Å just allt de suddiga gör bilden:-)

  Liked by 1 person

  1. Tack Eva, vet inte om jag är med ett år till, håller på att fundera på saken. Det har och är väldigt roligt men som sagt, har inte bestämt mig ännu. Kommer att vara i Malaysia 2 månader, december-januari så det är där “skon klämmer” 🙂

   Like

 4. Helt underbar bild! Jag hoppas att du är med nästa år, för det känns som en utlandsresa varje dag när dina mail kommer. (Då du gör inlägg får jag mail). Härliga, färgstarka bilder med roliga tematolkningar. Love it!!

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star