24 thoughts on “Eget tema 20: Kalldusch (327/366)

  1. Hahaha eller OMG, beroende hur man ser det;-) Å lika envis som tjejen var ju du också, även om du tryckte i skyddet av en busskur. Helt enastående bilder dom du fångade här. Men jag måste ju ändå fråga mig hur man kan stå kvar med en selfiepinne i den kallduschen. Hoppas hennes kamera hade vattenskydd, annars resulterar envisheten nog i ett inköp av en ny kamera för hennes.

    Hoppas ni har bättre väder nu! Här är det förfärligt helt enkelt. Har varit så himla bortskämd efter sol och värme sedan maj. Å nu pang boom är det vinter på riktigt. Å så tidigt dessutom. De senaste åren kom ju snön inte förrän vid jul ungefär, så det känns extra tufft i år tycker jag…

    Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s