18 replies to “Eget tema 22: Jagad (330/366)

  1. Håller med Steve:-) Vi har ju blogspot båda två, så inga problem här att se flugan göra sina klätterövningar på lövet. Den kände sig nog en aning jagad av en proffsfotograf på Malta antar jag;-) Fantastiska bilder. Vilken skärpa och vilket underbart ljus med så fina skuggor.

      1. ha..ha..ha…det finns andra rss-läsare än den vi har inbyggt i wordpress. När min wordpress läsare inte funkade, skaffade jag “feedly” och la in alla jag följer. Nu är jag på säkra sidan ifall det händer igen.

  2. Ha ha ha! Kul förklaring… du har verkligen startat en ny fluga här på din blogg 😀
    Härliga och fint fångade makrobilder på flugan/flugorna!

  3. Snygg makrobild. Jag gillar inte flugor i vanliga fall men i din tolkning blir den ju väldigt snygg. Gillar skuggan, de limefärgade bladen och den snygga skärpan som sitter perfekt!

    1. Orsaken till att bilderna inte syns tror jag beror på att jag valde “Galleri” istället för “Bild”. Mitt WP tema är lite konstigt och så snart jag är klar med den här fotoutmaninngen ska jag byta 🙂 Men du hittar flugan på http://www.maltaninta.com

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star