Torrskodd (346/366)

img_9277Förra helgen var det faktiskt några som tog mod till sig och badade i det nu 22 grader varma medelhavet och runt 21 i luften.
Den här killen ser ut att helst vilja hålla sig torrskodd.

2016_grön

27 replies to “Torrskodd (346/366)

 1. Förstår alla tre! 22 grader är iofs varmare än badvattnet här i Sverige, men dina fotomodeller är ju troligen malteser. Å som jag vet har du och jag ungefär samma smärtgräns vad gäller badtemperatur – 24-25 grader om jag minns rätt;-)

 2. 22 grader är ju rena lyxtemperaturen om man jämför med här…men är man van vid dubbelt så mycket så är man väl 😉
  Gillar båda bilderna, men den sista ger mer intryck av att hända något i.

 3. Själv badade jag i vår pool för ett par dagar sedan. En välriktad spark med hälen så gick det tunna istäcket upp och se´n var det bara att hoppa i…

  Vacker bild i eftermiddagssolen!

 4. Jag minns det där: svårt att komma i och isande kallt. Men nu tycker jag att 22° låter mer än badbart! Härliga bilder!

 5. Slår badtemperaturen på östra sidan av Skåne med hästlängder! 🙂 Tror inte det gick upp till tvåsiffrigt den veckan jag var nere i somras.

 6. Vackra bilder. Jag verkar vara den största badkrukan här, jag vill helst inte bada om det inte är 26-27 grader… alltså badar jag inte särskilt ofta i hav eller sjöar här uppe i norr 😉

 7. Håller med de balanserande strandbesökarna i dina bilder, bäst att hålla sig torrskodd! Hos mig har vi också problem med att hålla oss torrskodda idag, snöblandat regn! Härliga bilder på glittrande hav!

 8. Finns inget härligare badvatten än det salta medelhavsvattnet. De oftast fina blå och turkosa färgerna gör ju inte saken sämre. För min del spelar temperaturen ingen roll, bara det är över sju grader 🙂 22 grader är ju riktigt njutbart.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star