Rejäl (347/366)

img_3982-psKunde inte låta bli att föreviga dessa gedigna rejält rostiga kedjorna då vi för några veckor sen gick på den nya gångbron, St. Elmo Breakwater Footbridge i Valletta Grand Harbour. En rest från en gammal bropelare som ännu står kvar i havet och som kan ses i sin helhet här.

2016_grönNej, det funkande visst inte men här kan den som vill se den gamla bropelaren:
http://www.timesofmalta.com/articles/view/20120726/local/st-elmo-bridge-open-to-the-public.430250

31 replies to “Rejäl (347/366)

  1. Dregel, dregel!!! Ögongodis för en rostälskare som mig. Innan jag läste din text trodde jag att kedjan var gjort av trä. Den gamla pelaren under bron är också läcker, och jag hoppas att den får vara kvar som lantmärke och “kulturarv”. Undrar om du visat den nya St. Elmo Breakwater Footbridge? Minns inte riktigt. Åldern du vet;-)

    Liked by 1 person

  2. Så snyggt! Jag har aldrig sett något med så mycket rostflagor på, kedjan ser nästan ut att vara av trä, och fotot skulle lika gärna kunna vara en målning. Snygg vinkel också, ut mot det böljande vattnet. Och så gillar jag hur du frusit ögonblicket alldeles lagom för att skapa just den där känslan av att det skulle kunna vara en målning.

    Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star