Rejäl (347/366)

img_3982-psKunde inte låta bli att föreviga dessa gedigna rejält rostiga kedjorna då vi för några veckor sen gick på den nya gångbron, St. Elmo Breakwater Footbridge i Valletta Grand Harbour. En rest från en gammal bropelare som ännu står kvar i havet och som kan ses i sin helhet här.

2016_grönNej, det funkande visst inte men här kan den som vill se den gamla bropelaren:
http://www.timesofmalta.com/articles/view/20120726/local/st-elmo-bridge-open-to-the-public.430250

31 thoughts on “Rejäl (347/366)

  1. Dregel, dregel!!! Ögongodis för en rostälskare som mig. Innan jag läste din text trodde jag att kedjan var gjort av trä. Den gamla pelaren under bron är också läcker, och jag hoppas att den får vara kvar som lantmärke och ”kulturarv”. Undrar om du visat den nya St. Elmo Breakwater Footbridge? Minns inte riktigt. Åldern du vet;-)

    Liked by 1 person

  2. Så snyggt! Jag har aldrig sett något med så mycket rostflagor på, kedjan ser nästan ut att vara av trä, och fotot skulle lika gärna kunna vara en målning. Snygg vinkel också, ut mot det böljande vattnet. Och så gillar jag hur du frusit ögonblicket alldeles lagom för att skapa just den där känslan av att det skulle kunna vara en målning.

    Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s