I blåbärsskogen (350/366)

img_0191-0-psEtt knepigt tema eftersom det inte finns någon blåbärsskog på Malta. Då är terrassen ännu en gång till hjälp, det ser ju nästan ut som blåbär bland blommorna. Man brukar ju likna den som är oerfaren och novis med ett blåbär, alltså kan man tro att det är blåbär, om man är novis.
😀

2016_grön

16 replies to “I blåbärsskogen (350/366)

 1. Oj vad du har varit duktig Anita som snart har gjort färdig hela 365 fotoutmaningen.
  Och alltid med lika proffsiga och vackra foton och dom flesta från ditt vackra Malta.
  Du är en mästare på att fånga bilder och färger och kompositioner.

  Tjingelingen från Rantamor.

 2. Hahaha! Vet inte ens säkert om jag skulle känna igen en “riktig” blåbärsskog. Men har en känsla av att dina terassblåbär är betydligt vassare än dom i skogen, främst med tanke på det läckra ljuset 🙂

  PS. Stort tack för din fina, långa kommentar! Precis som dina bilder har också dina kommentarer alltid en “personlig touch”. Uppskattas oerhört kan jag säga! Eftersom du klarat 365 photos galant i år, eller du kommer att klara utmaningen med bara 16 bilder kvar, så tror jag på dig även nästa år. Dessutom börjar du ju året i en miljö som borde leverera massvis med bloggfoder, vilket borde bara riktigt stimulerande tycker jag.
  Förstår att det är aningen pirrigt inför långresan. Men såååå himla spännande. Känner mig förresten redan lugnare nu när du lovat att blogga då och då 🙂 Kram! DS.

 3. Alla har vi varit blåbär. Det känns bra att vara inne på upploppet kan jag tro. Starkt jobbat! Alltid med högklassiga bilder och smarta tolkningar dessutom.

  1. Tack Annika, smart, då tänker vi så även om jag liite svårt att likna buskarna där ute på terrassen som en skog, en väldigt liten skog då 😉

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star