Underbar (353/366)

img_1659-1Var precis ute på terrassen och räknande blommorna på Hibiskusen. När jag kom till 44 tappade jag bort mig helt, knopparna hoppade jag över.
Har försökt flera gånger att fotografera hela hibiskusen så att alla blommor kommer med men av någon orsak lyckas det inte, det blir inte bra.
Ska försöka en gång till och blir det inte bra den här gången heller så finns ju temat “Misslyckat”. Ser du det lilla krypet på blombladet ?

2016_grön

17 replies to “Underbar (353/366)

  1. Du har samma problem med din fantastiska hibiskus som jag med vår exploderande novemberkaktus. Tappade bort mig dock aningen tidigare;-)

    Krypet ser ut som en liten spindel, eller!?

    Å tänk så många gånger din hibiskus har skänkt oss läsare glädje med dina fina bilder! Förstår att du inte vill fota “honom” om det inte blir bra. Det förtjänar “han” inte med tanke på vad och hur “han” har levererat i år. Om jag var hibiskusen så skulle jag protestera att vara med i temat “Misslyckat”;-)

  2. Hibiskusen är otroligt vacker när den blommar och du har förmedlat den känslan med din blomma ute på terassen.

  3. Underbar är bara förnamnet! Vacker färg och jag kan nästan se hela hibiskusen framför mig. Förstår att det är svårt att fota så att den kommer till sin rätt.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star