Eget tema 40: Atmosfär (357/366)

img_2747-0Ännu ett par bilder från besöket i Stockholm i september. Gick runt med kameran i Gamla stan i flera timmar bland alla gränder. img_2665-2En väldigt olik känsla i färgskala och arkitektur mot att gå runt i Maltas huvudstad Valletta. Var och en med sin egen speciella atmosfär och karaktär.

2016_grön

12 thoughts on “Eget tema 40: Atmosfär (357/366)

 1. Atmosfären i Gamla Stan är speciell, vilket gäller Valletta också, fast på ett helt annorlunda sätt. Det som gör Gamla Stan så unik är ju de smala gränderna och de olikfärgade husen som ibland till och med kan vara lite sneda. Maken skulle kalla det för ”organiskt”, vilket du har fångat perfekt:-)

  Liked by 1 person

 2. Svar: Stor, varm och lång kram till dig med lyckönskningar till en fantastisk resa! Som jag sa förut – NJUT, NJUT, NJUT!!!
  Ser redan nu framemot några vackra livstecken från dig! Hälsa maken:-)

  Liked by 1 person

 3. Så vackra bilder, och den nedersta påminner om den plats där TV-teamet filmade till näst senaste avsnittet av ”Det sitter i väggarna”. Jag älskar det programmet. Så mycket historia det finns i de där väggarna, så många livsöden.

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s