Framme (366/366)

img_5248-1Framme vid slutmålet i fotoutmaningen och framme i Kuching / Sarawak på Borneo.
Här vi stannar ett par månader innan hemresan tillbaka till vardagen på Malta.img_7080-0Tack för alla fina kommentarer, det har varit roligt och givande att för första gången delta och jag har lärt mig massor. Plus, det bästa av allt, att ha lärt känna så många nya trevliga fotoentusiaster som inspirerat och delat med sig liksom “gamla” vänner som följt mig under året. Kanske ses vi igen även nästa år! Må väl 😀

Vad som syns på bilderna är Kuching City hall som ligger på andra sidan av floden.
Den lilla vita borgen tillhörde en gång grundaren till Sarawak, James Brookes….

2016_grön

41 replies to “Framme (366/366)

 1. Grattis till att ha fixat utmaningen!!! Det har alltid varit lika roligt att titta på dina vackra bilder. Ha det riktigt skönt nu och njut av semestern så ses vi nästa år 🙂
  Ha det gott

  Liked by 1 person

 2. Du avslutar som sig bör med två fantastiska bilder – den första känns helt magisk med det vackra ljuset.
  Stort Grattis till målgång i årets utmaning Anita!
  Har varit såå roligt och inspirerande att följa dig och jag beundrar dig mycket ska du veta!
  Tack för alla dina fina kommentarer under året!
  Nu önskar jag dig en fin tid på Borneo … kanske ses vi nästa år 🙂
  Kram

  Liked by 1 person

 3. Stort, stort GRATTIS! Å du avslutar verkligen med ett crescendo kan jag säga! En så otroligt vacker byggnad, speciellt silhuetten i den första bilden. Dessutom fyndigt värre “Framme”, japp, det är du verkligen i dubbel bemärkselse

  Du har gjort ett fantastiskt fotojobb under året och du har fått mig att dregla i 366 dagar. Det är då inte många som lyckats med kan jag säga. Är så oerhört stolt över dig och är sååååå glad att jag satsade på att du skulle klara utmaningen redan den 1 januari 2016. Stor, varm kram!!!

  PS. Ni är framme i paradiset ser det ut som. NJUT, NJUT, NJUT!!! DS.

  Liked by 1 person

 4. Grattis, vad roligt att du är i mål! Tänk, 366 bilder på bestämda teman, det är ju en bedrift i sig, och så vackra bilder, och ofta exotiska, som du tagit. Jag har inspirerats mycket av dig, både av dina bilder under tidigare år och nu i fotoutmaningen. Väldigt roligt att lära känna dig litet också, även om det håller sig till bloggarna, åtminstone än så länge. Hoppas du är med nästa år också, så kan vi peppa varandra och jag lovar att försöka ge riktigt konstruktiva synpunkter 😉 Du kanske vill veta vilka bilder jag tycker varit starkast av dem du visat i år? Det är bilderna på orangutangerna från Borneo, de bilderna tillsammans med texterna du skrev, det var väldigt starkt. Inte de bästa bilderna du tagit rent tekniskt, men helt klart de som gjorde störst intryck på mig. Rent tekniskt tror jag att macrobilderna kommer i topp. Ha det så jätteskönt nu, och så vet du att jag håller tummarna stenhårt för ett fantastiskt nytt år med infriade önskningar!

  Liked by 1 person

 5. Makalöst vacker bild på den vackra byggnaden i soluppgången (?). Man ser hur stor den är när man ser den vita borgen bredvid på den andra bilden. Så grönt och frodigt det är där borta, jag kan förstå att ni trivs där.

  Liked by 1 person

 6. Grattis! Du visade helt fantastiska bilder och stor variation, tackar för det. Första bilden är helt magisk! Vilken underbar avslutning av utmaningen. Hoppas du mår toppen där “lite på avstånd” 😉
  Ha det riktigt gott!

  Liked by 1 person

  1. Tack Kristallina, ja, vi har det bra här i värmen och mycket att göra nu i början med den nya lägenheten och andra mer vardagliga detaljer som att hitta bra supermarkets, öppna bank konto, köpa möbler etc.. Stor skillnad mot att vara här som “turist” 😀

   Liked by 1 person

 7. Grattis! Vackert jobbat hela vägen! Många härliga färgglada bilder har lämnat din kamera. Dina makrobilder har varit extra extra trevliga. Tack också för alla glada kommentarer som du har lämnat hos mig! Det har varit uppskattat! Önskar fin resa och många fina fotoögonblick!

  Liked by 1 person

 8. Grattis grattis till målgång, det har varit så skoj att följa dej och dina intressanta bilder från sydeuropa, jag tackar också samtidigt för alla härliga kommentarer jag fått av dej! Javisst har det varit lärorikt och roligt, och som du skriver, man har blivit bekant med många härliga människor med samma intresse. Jag velade av och an om deltagande i nästa år, men nu ha jag anmält mej och det känns riktigt bra att fortsätta! önskar dej allt gott och hoppas vi “ses” 2017!! hälsningar av Ulrica Wiik i Jakobstad, Finland/ica365

  Liked by 1 person

    1. Vad roligt, själv har jag inte bestämt mig ännu eftersom vi är kvar i Malaysia hela januari och jag har ingen aning om hur mycket tid jag får över framför datorn eller bakom kameran, men det lockar 🙂

     Liked by 1 person

 9. Grattis Anita till slutförandet av utmaningen, du lyckades ju, du som tvivlade en period. Kanonbra jobbat och vilken bild att avsluta utmaningen med, supersnygg! Än en gång stort grattis!

  Liked by 1 person

 10. Grattis till din målgång och du ser ut att göra det på ett underbart ställe. Jag vill tacka dig för att inspirerande bilder under året och vi ses nästa år. God ju och gott nytt år:=)

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star