Gott Nytt År !

img_5507Med en husfasad i Kuching och en vägskylt till Sarawaks städer önskar jag dig som tittar in ett Riktigt Gott Nytt År 2017.
img_5729-psÖnskar alla ett år där postiva överraskningar väntar, ett år i harmoni med många glädjestunder och förhoppningar som infrias.
Ta hand om varandra och var rädd om dig själv, tänk positivt och le mycket så ordnar sig det mesta, inte allt, men det underlättar.
😀 😀

Nu ska jag byta om till målarkläder och ta tag i penslar och färgburkar

32 replies to “Gott Nytt År !

 1. Jag hoppas att 2017 inte bjuder på allt för många överraskningar, för överraskningar brukar sällan vara positiva. Däremot kan jag ju önska Gott Nytt År, för det är ju ingen överraskning.
  Svante

 2. Gott nytt år själv – det kanske redan inträffat för dig!
  Och tack för trevliga och konstruktiva kommentarer på mina bilder under 2016!

  😉

 3. Tack för ytterligare ett år då vi känt varandra genom våra bloggar 🙂 Undrar om det började genom Fototrissen? Spännande att följa dig hur som helst, se fina bilder och läsa om era upplevelser. Kram och gott nytt år!

  1. Tack detsamma Annette, det har varit väldigt givande och roligt att lära känna dig och när jag kommer till Stockholm nästa gång hoppas jag att vi kan ses även irl 🙂 Kram och Gott Nytt År !

 4. Vilka underbara bilder! Vägskylt med vingar och den nedre bilden som är tredimensionell, hur lyckades du med det? Ett riktigt gott nytt år önskar jag dig, Anita!

  1. Tack detsamma snälla du. Vingarna tror jag representerar den vackra Hornbill/Näbbhornsfågeln som det finns så gott om här, en symbol för Sarawak.

 5. Gott Nytt År, säger jag åter en gång! Jag väljer vägkorsningen åt höger, därför att för mig är det “framåt”. Och husväggen, hur underbar som helst 😀
  Kram <3

  1. Tack för din kommentar hos mig! 🙂 Mina vackra döttrar, även mina fina söner, har jag med min förste make.
   Jag fick 17 underbara år med min andre make, det är han som är på bilden. Vi var i Budapest år 2006, jag letade fotomotiv medans han letade toaletter 😉 Och han var mycket med mig i bloggvärlden, alla kände “Pusselbit”. För 5 år sedan avled han i spridd cancer. Trots detta är jag en tacksam änka, som ser på livet med kärlek. Kram <3

   1. Tycker du är beundransvärd som gått igenom så mycket men ändå lyckas vrida och vända på det mesta för att istället se det positiva i det hela. Du utstrålar ju en sån glädje och den sprider du vidare till oss andra. Tack för det Gerd ❤

 6. Vilka härliga och annorlunda bilder som nyårshälsning. Gillas skarpt 🙂 Önskar dig och maken också ett Gott Nytt År där alla era önskningar – om ni har några – ska uppfyllas så att ni är nöjda och lyckliga.
  Vill också passa på att tacka dig Anita för ett fantastiskt bloggår med helt underbara bilder på din blogg och personliga, ärliga kommentarer hos mig. Det är bloggare som du som gör att man med glädje plitar ihop ett inlägg nästan varje dag. Love it!

  Måla nu in 2017 i precis de färger som du/ni vill ha på väggarna 🙂 Varm kram från ett 11-gradigt Stockholm 🙂

  1. Tack snälla, hoppas du får en riktigt bra inledning och en lika bra eller hellre ännu bättre fortsättning på det nya året Kristallina ❤

 7. God fortsättning Anita och lycka till med lägenheten och din spännande utveckling som fotograf. Det är ett nöje att följa dig och din blogg!! Har du bestämt dig om du ska delta i årets utmaning än?

 8. God fortsättning Anita ! Härlig fantasifull skapelse på den nedersta bilden 🙂 Fint !
  Välkommen som följare på min blogg, jag blev så glad att du vill “följa” mig 🙂
  Jag har efter mycket diskussioner med mig själv om att ändå hänga på fotoutmaningen även i år men med betydligt mindre ambitioner. Det får bli så länge det blir. Det ska kännas roligt och inte bara ut och jaga teman. Ska du vara med i utmaningen ?

  Ha nu en riktig fin fortsättning ! Stor kram från Marie

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star