Hej hopp !

img_6288-psNu har vi visserligen flyttat ner från våning 15 till våning sju men det har sina fördelar. Vi har en hörnlägenhet med betydligt mer ljusinsläpp, böneutropen som inte alls är störande men som kan vara skönt att slippa vakna till klockan fem på morgonen, hörs inte alls i sovrummet och bara svagt, lite lagom i vardagsrum. Utsikten över floden är nu istället för rakt över till andra sidan riktad öst och fiskebåtshamnen.
Sol på morgonen alltså…img_6196Ja, det blev bara flodbilder men hoppas hinna lägga ut några interörbilder innan vi flyger hem till Malta nästa fredag. Igår målade vi om de gamla köksluckorna och idag monteras de tillbaka. Speglar, gardiner, handdukshängare och krokar ska på plats plus en hel del annat.

Ser ut som vi inte hinner resa runt i Sarawak den här gången men misstänker att det inte dröjer särskilt länge tills vi är här igen.

Ok, en interiörbild tagen på kvällen från balkongen. Kanske lite missvisande men en liten inblick.
Sofforna är gräddvita, inte gula, köksskåpen idag svarta och tavlorna makens verk.002-0-xInlägget du läser började jag på för flera dagar sen, utan tid att slutföra. Idag har vi varit i regnskogen, haft picnic vid ett vattenfall, ätit chicken in bamboo och i kameran finns över 300 bilder att sortera. Men jag hinner inte med min blogg, hinner inte titta in hos dig men förhoppningsvis, tids nog. Livet är onekligen en spännande resa.
Take care !


Publicerat

i

Etiketter:

Comments

20 responses to “Hej hopp !”

 1. Boel Avatar

  Det är alltid lika roligt att titta på dina fina bilder och att ha fått följa renoveringen på lägenheten som ni säkert kommer att tillbringa en hel del tid i 😊

  1. maltanita Avatar

   Tack Boel, blir så glad över att du kikar in hos mig 🙂 Men jag lyckas dessvärre inte komma in på din sida.

 2. bpz3 Avatar

  Stort tack för ett fantastiskt livstecken från dig. Utsikten ni har från er lägenhet är ju fenomenal! WOW säger jag bara!
  Himla kul att se en skymt av interiören också. Det är nästan otroligt att tro att ni hann med såååååå mycket under tiden i Kuching. Fantastiskt bra jobbat. Hur fint som helst. Det hade jag aldrig kunnat föreställa mig när jag såg “byggarbetsplatsen” i början. Stort, stort GRATTIS till ett mycket väl utfört arbete. Å inredningen i köket/vardagsrummet är mycket smakfull. Förstår att ni målade om köksluckorna. Det hade jag också gjort 😉

  Hälsa maken att hans tavlor är pricken över i:et!

  Take care du med! Kram!

 3. Geddfish Avatar

  Nämen, hej hopp, så underbart det ser ut! 😀 Kanonutsikter och inblicken i lägenheten, helt otroooooolig! Vilket arbete ni har lagt ner 😀
  När ni flyger hem kan ni känna er stolta och nöjda och jag tror ni lockas tillbaka snart 😉
  Skyltsöndagskram <3

  1. maltanita Avatar

   Tack snälla Gerd, ja, det känns som om vi kanske bara åker hem och vänder 😉

 4. mallan Avatar

  Så kul att få se en liten titt på hur ni fått det! Ser ju superfint ut!

  1. maltanita Avatar

   Tack Malin, behövs bara lite mer möbler, lampor och annat smått som ger en mer personlig prägel. Men det får vi ta när vi kommer hit nästa gång. Vi trivs väldigt bra och vill egentligen stanna en månad till 😉

 5. Kristallina Avatar

  Himla snyggt,, både inne och ute! Kul att se datorskärmen också. Nu kan ni förhoppningsvis slår av takten lite. Ha det så gott det bara går.

  1. maltanita Avatar

   Inte så mycket möbler ännu, men det viktigaste, databord, matbord, soffa och säng 🙂 Ja, nu känns det lugnare men det är knappt vi hinner känna av det, åker ju hem om bara några dagar. Tack för dina rader Kristallina.

 6. ogamotoga Avatar
  ogamotoga

  Ser superfint ut! 🤗

 7. Steve Avatar

  Härlig både utsikt och “insikt”. Det riktigt glänser om er lägenhet. Smakfull färgsättning och inredning. När det börjar handla om att få speglar, gardiner, handdukshängare och krokar på plats, ja då inträder väl den där “äntligen, nu börjar det bli klart känslan “. Grattis till ett kanonbra jobb. Hoppas att ni oxå tar er tid att njuta av era insatser. Ha de gott!

 8. Carita Liljendahl Avatar

  Så vackert med den lugna floden! Fin utsikt, om den är er.
  Hoppas er vecka blir fin!

  1. maltanita Avatar

   Tack snälla Carita, för besöket hos mig. Ja, visst är det vår utsikt på bilderna och jag önskar även dig en fin fortsatt vecka. Kikar in hos dig så snart det blir mer tid vid datorn. Nu ska vi försöka utnyttja de få dagar vi har kvar här innan vi flyger hem igen på fredag.

 9. Jag Avatar

  Tänk att ni klarade det, otroligt bra jobbat! Nästa gång kommer ni till en vacker lägenhet som är er egen. Vacker utsikt med båtarna, nattbilden bara älskar jag med ljusspeglingarna som pelare i vattnet, underbar bild! Jag gissar att ni är väldigt nöjda och med all rätt.

  1. maltanita Avatar

   Tack snälla Jag, för fina rader. Ja, vi är nöjda och nu när det är så mycket färdigt känns det lite konstigt att åka hem redan på fredag. Men misstänker att vi snart är tillbaka.

 10. Mias Mix Avatar

  Så roligt att ni hann med en liten utflykt! Och så roligt att få se lägenheten! Det ser jättefint ut och det är ju så mycket roligare när man har gjort så mycket själva. Hoppas ni kommer trivas jättebra där nu. Fast just nu är du kanske tillbaka på Malta 😊. Kram

 11. Lena Avatar

  Det låter som att du har det bra där borta. Hoppas ni hinner klart innan ni ska åka hemåt igen och vilka läckra tavlor, det lilla man kan se av dem. Skönt att kunna minimera ljud som eventuellt kan tänkas störa och morgonsol är ju aldrig fel då den inte är lika varm som på eftermiddagarna. Ha det gott vännen!

  1. maltanita Avatar

   Tack för dina rader Lena.

 12. Marie i skrifvarstugan Avatar

  Läser med glädje att ni flyttat in nu. Tack för att du delat med dig av härliga bilder ! och att få se hur ni bor var verkligen trevligt och här förstår jag att det kommer att bli bra. Vackert golv och det var så snyggt med det som speglar sig i golvet tack vare belysningen.
  Helt underbara flodbilder också. Verkligen annorlunda natur. Men det är ju det som bl a är spännande med att vara på annan plats.

  Stor kram från Marie !

 13. enlundabosbetraktelser Avatar

  Vilket fantastiskt jobb ni gjort. En magisk utsikt.

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: