182 Klottervägg (3/365)

img_6820

logga2017

 

 

 


Publicerat

i

Comments

21 responses to “182 Klottervägg (3/365)”

 1. mallan Avatar

  Klockrent!

 2. Lantlivsbilder Avatar

  Kul bild, även om jag inte gillar klotter.
  Svante

  1. maltanita Avatar

   Gillar inte heller klotter men gärna mer färg 🙂 Tack för din kommentar Svante.

 3. bpz3 Avatar

  Love it!!! Jag gillar ju som du vet graffiti och även klotter. Oavsett vilket så blir jag glad över färgkicken! Din klottervägg får mig att fundera över om det inte är fler än en “konstnär” som målat/sprayat väggen. Det är ju minst tre olika “klotterstilar” på väggen. Själva graffitikonstnären med Converse på fötterna och klädd i rosa (grrrr;-) är en “stil”. Tunnorna till vänster är målade på ett liknande sätt. Däremot är katten till vänster annorlunda, liksom den gulröda “blaffan” i mitten. Blaffan förstör helheltsintrycket om jag får säga så. Å till höger om den rosa killen har vi ytterligare en annorlunda “tag”. Så, japp – jag är övertygad om att det var fler killar/tjejer som skapade denna klottervägg.

  Du ser Anita – du får mig att tänka till, njuta av färger och “analysera” vad jag ser i dina bilder. Tack för det tjejen:-)

  1. maltanita Avatar

   Vilken underbar kommentar ! Tack Beate. Håller med om att “blaffan” inte tillför något, snarare tvärtom, sen vet jag ju hur ditt förhållande till rosa är 😉

 4. asanordvall Avatar

  En fin klottervägg 🙂

 5. Steve Avatar

  Det var flera olika klotterstilar på den väggen. Riktigt charmigt verk tycker jag, även om jag inte är nån stor beundrare av klotter. Men, det finns ju klotter och så finns det klotter.

  1. maltanita Avatar

   Eller hur 😉

 6. Anki Avatar

  Gillar egentligen inte klotter, men det här var riktigt snyggt! Dessutom klockrent till temat 🙂

 7. Marie i skrifvarstugan Avatar

  Gillar de starka färgerna och killen som står och klottrar med sprayburken i hand och kepsen bak och fram. Blev lite förälskad i bilden på nåt sätt. Bilden skapade tankar om vad den här killen tänkte på när han klottrade. Hade han en hemlig förälskelse i den där flickan eller……och bodde hon på den gatan…..i vilket fall som helst – en tänkvärd bild där fantasin får fritt spelrum 🙂
  Många gånger så rymmer klottrandet som en del utför både talang, fantasi och att de vill förmedla något. De kanske också behöver ut med något från sina sinnen.

  1. maltanita Avatar

   Vad roligt, tyckte själv den var ganska charmig. Kul att du skriver hur du fantiserar kring bilden. Tack Marie för din fina kommentar.

 8. evacarolasvensson Avatar

  Kul med killen som “gjort” det är med, hi hi jag gillar denna vägg -humor!

 9. bpz3 Avatar

  Svar: Helt rätt Anita att kommentera i din egen tråd! Jag menar jag är ju inne hos dig dagligen i alla fall, då kan jag ju lika gärna följa dina svar här. Dessutom har jag ju mera tid nu också – panschis som jag är 😉 Själv kommenterar jag ytterst sällan kommentarer i min egen tråd. Endast Ruth’s kommentarer får ett svar där, då hon ju inte har en egen blogg.
  Å vilket minne du har tjejen! För många år sedan var jag helt emot att kommentera kommentarer. Anledningen då var att blogspot räknade bloggarnas svar som kommentarer och då trissades ju antalet kommentarer genast upp, vilket jag tyckte var aningen oschysst, då den statistiken ju var felvisande då. Tror att det är ändrat nu, men är inte säker. Strunt samma 😉
  Kör på Anita! Kram!

  1. maltanita Avatar

   Skönt att läsa att du tycker det är ok, minns att du var lite motståndare förr 😉 Det där med att antal kommentarer fördubblas är ju ett faktum hos oss som har wp men det bryr jag mig inte om, det är budskapen som räknas.

 10. claesbilder Avatar

  Bra tolkat! Jag tycker den är häftig även om den även rymmer en del klotter. Färgrik och färgstark.

  1. maltanita Avatar

   Tackar, fann den i Kuching/Sarawak 😀

 11. Jag Avatar

  Häftig och färggrann bild på graffiti! Roligt med bänken framför, det ger djup i bilden. Jag tror att det är ganska många taggar i bilden och så har en riktigt graffitikonstnär bundit ihop allt med sin sprayande rosa figur! Jag gillar både din bild och väggen mycket.

  1. maltanita Avatar

   Tycker också den är en riktig färgklick. Så mycket snyggare än bara en grå vägg.

 12. enlundabosbetraktelser Avatar

  En riktigt snygg klottervägg

  1. maltanita Avatar

   Eller hur 😉

 13. Christrog Avatar

  Snygg graffitibild!

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: