335 Uppskattat (7/365

img_6932Vi lämnade våra växter ute på terrassen att klara sig själva i hela två månader när vi var i Malaysia.
img_6931-1Väldigt uppskattat var att finna att flera klarat sig galant och att nya knoppar är på väg att slå ut.

logga2017

12 replies to “335 Uppskattat (7/365

  1. Hahaha! Då fick jag ju svar på min fråga som jag ställde i en kommentar till ett tidigare inlägg, där jag undrade om någon skötte blommorna medan ni var borta. Visst uppskattar man att naturen klarar sig ofta utmärkt utan mänsklig hjälp. Bra där! Sedan var det ju kanske bästa årstiden också att vara borta under två månader. Tror nog att många av era fina blommor inte hade klarat sig lika bra under en maltesisk sommar.

    Förresten – TOPPEN bilder:-)

    1. Nä, på sommaren hade det varit helt dött därute. Fast nu så här i efterhand fick jag veta att min käre make haft vattenanläggningen på under hela vår bortvaro. Det visste jag faktiskt inte men det hjälpte nog till en hel del. Toppenbilder ? Hmm.. ja det är iallafall gult 😉

  2. Förstår att det år uppskattat av dig att blommorna har överlevt. Alltid lika spännande när man är borta länge. Vad är det för trumpetliknande blommor?

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star