12 thoughts on “335 Uppskattat (7/365

  1. Hahaha! Då fick jag ju svar på min fråga som jag ställde i en kommentar till ett tidigare inlägg, där jag undrade om någon skötte blommorna medan ni var borta. Visst uppskattar man att naturen klarar sig ofta utmärkt utan mänsklig hjälp. Bra där! Sedan var det ju kanske bästa årstiden också att vara borta under två månader. Tror nog att många av era fina blommor inte hade klarat sig lika bra under en maltesisk sommar.

    Förresten – TOPPEN bilder:-)

    Liked by 1 person

    1. Nä, på sommaren hade det varit helt dött därute. Fast nu så här i efterhand fick jag veta att min käre make haft vattenanläggningen på under hela vår bortvaro. Det visste jag faktiskt inte men det hjälpte nog till en hel del. Toppenbilder ? Hmm.. ja det är iallafall gult 😉

      Gilla

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s