335 Uppskattat (7/365

img_6932Vi lämnade våra växter ute på terrassen att klara sig själva i hela två månader när vi var i Malaysia.
img_6931-1Väldigt uppskattat var att finna att flera klarat sig galant och att nya knoppar är på väg att slå ut.

logga2017


Publicerat

i

Etiketter:

Comments

12 responses to “335 Uppskattat (7/365”

 1. bpz3 Avatar

  Hahaha! Då fick jag ju svar på min fråga som jag ställde i en kommentar till ett tidigare inlägg, där jag undrade om någon skötte blommorna medan ni var borta. Visst uppskattar man att naturen klarar sig ofta utmärkt utan mänsklig hjälp. Bra där! Sedan var det ju kanske bästa årstiden också att vara borta under två månader. Tror nog att många av era fina blommor inte hade klarat sig lika bra under en maltesisk sommar.

  Förresten – TOPPEN bilder:-)

  1. maltanita Avatar

   Nä, på sommaren hade det varit helt dött därute. Fast nu så här i efterhand fick jag veta att min käre make haft vattenanläggningen på under hela vår bortvaro. Det visste jag faktiskt inte men det hjälpte nog till en hel del. Toppenbilder ? Hmm.. ja det är iallafall gult 😉

 2. Steve Avatar

  Uppskattat – tror jag det.

 3. evacarolasvensson Avatar

  Oj det var bra gjort av dem, kul att hitta de så när ni kom hem. Fint val av skärpedjup.

  1. maltanita Avatar

   Tack Eva 😀

 4. Jag Avatar

  Förstår att det år uppskattat av dig att blommorna har överlevt. Alltid lika spännande när man är borta länge. Vad är det för trumpetliknande blommor?

  1. maltanita Avatar

   Men det vet jag faktiskt inte, det är min man har de där Gröna fingrarna 😉 Tack för din kommentar Jag.

 5. Marie i skrifvarstugan Avatar

  Så vackert färgrannt det måste vara på er terass ! Härligt solgula blommor som ni får njuta av nu när ni är hemma igen.

 6. Kristallina Avatar

  Väldigt vackra överlevare! Kan tänka mig att det var uppskattat och glad blir man dessutom 😀

 7. mallan Avatar

  Roligt att de klarat sig bra, betydligt trevligare att komma hem till levande växter.

 8. nikonnettan Avatar

  Härliga färger som piggar upp! Fint komponerat och fint skärpedjup. Kul att du är igång!

  1. maltanita Avatar

   Tack Anette, ja, det känns roligt 😀

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: