9 thoughts on “Föråldrad (12/365)

  1. Här reagerar jag på flodvattnet – hoppas det var rent och fint. Men ni blev ju inte sjuka (inte som jag kan minnas iaf) så jag utgår ifrån att det gick bra. Primitiv matlagning för oss idag kanske, men med tanke på att den fortfarande existerar och fungerar i “bushen” så tycker jag faktiskt att det är riktigt spännande och exotiskt!

    Liked by 1 person

  2. Fin dokumenterad bild av hur det kan vara att laga mat mitt ute i regnskogen. Får en lite skön känsla när jag ser att det är så varmt i flodvattnet att de är barfota. Hur många grader kan det ha varit i vattnet ?
    Fint perspektiv i bilden och att du valde en så pass närbild av matlagningen.

    Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s