Gyllene tillfälle (11/365)

img_6524-2Kycklingen har vi köpt i en liten by på vägen och här styckas den i småbitar med skinn och ben som sen ska läggas i bamburören. Är kanske inte sådär jätteglad över att precis allt på kycklingen följer med men nu är vi gäster och vi tar självklart seden dit vi kommer. Det här är ju faktiskt ett gyllene tillfälle att få ta del av kunskaper och förfaranden, mitt i naturen, som man lagat mat sedan urminnes tider..

logga2017

13 replies to “Gyllene tillfälle (11/365)

  1. Med det här inlägget svarar du delvis på min kommentar till föregående inlägg. Skrattar lite åt din kommentar här. Skinn brukar jag också plocka bort om det inte är riktigt krispigt. Ja, kycklinggrytor här hemma, men speciellt utomlands innehåller ju också ben, som man sedan pillar bort – så;-)

    Liked by 1 person

    1. Tack Marie, tyckte själv om den här bilden men tyckte samtidigt att den var lite för mörk. Försökte ljus till den men då blev den sämre. Det är ganska knepiga ljusförhållande i regnskogen så jag upplevde det som svårt att få bra bilder. Kan säga att det blev väldigt många 😉

      Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star