Vårkänsla (16/365)

img_7187Mandelträden blommar här på Malta. Bilderna är från i söndags då vädret visade sig från sin allra bästa sida så här i början av februari. Idag har det varit tvärtom, så som det oftast är här på ön på vintern. Sol och sköna dagar 18 +, blandat med regn, rusk och kyla 12+.

img_7211Hoppas att jag med dessa bilder kunnat förmedla lite Vårkänsla även till dig, för att den är på väg, är vi iallafall helt säkra på.

 

33 thoughts on “Vårkänsla (16/365)

 1. Du lyckades verkligen förmedla vårkänslor med den här bilden. Tänk att mandelträden är så tidigt ute – perfekt för alla Maltabor som vill ha en tidig vår. Avis;-)
  Här sken solen för första gången sedan 10 dagar idag. Men i gengäld fick vi stå ut med 4,5-5,5 minusgrader. Ja, man kan ju inte få allt. Eller jo, det kan man – det är bara att kika in här hos dig då får jag absolut både sol och värme:-)

  PS. 12 grader hos dig känns säkert lika kallt som fem minusgrader hos oss. DS.

  Liked by 1 person

 2. Svårt att tro, när man tittar på termometern nu på morgonen, och har -19 grader, och lätt snöfall. Skottning idag också.
  Svante

  Liked by 1 person

 3. Mandelblom är verkligen en av mina favoritblommor ! Så fint du har förmedlat dom på. Båda bilderna är precis lika vackra. Den första gillar jag oskärpan i bakgrunden och den nedre genom den blå himlen i bakgrunden. Du förmedlar en fin vårkänsla ! Det behöver jag idag när det utanför fönstret är -5 grader kallt här ! Brrr……

  Liked by 1 person

 4. Du har då verkligen fått våren till dig! 😀 SÅ härligt med blomträden, helt underbart. Längtar!
  Verkligen härliga bilder 😀
  Tittar ut på en tämligen grå himmel med ett och annat blått. Och 5 minusgrader. Inget vidare, men jag ska strax ut iaf.
  Kram ❤ 💚

  Liked by 1 person

 5. Vårkänslor i mängd! Så vackert med de skira blommorna och stenfrukten mot bara grenar och en klarblå himmel. Jag gillar att du fotat så att vissa blommor och grenar bildar en litet suddig bakgrund till de skarpare blommorna. Det ser proffsigare ut än när man fotar en enstaka blomma mot en enfärgad bakgrund tycker jag.

  Liked by 1 person

 6. Oh, så vackert! Den där färgen på himlen mot de vita blommorna med rosa mitt, underbart. Måste nog åka och möta våren någonstans i alla fall… Tack för vacker vårinspiration!

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s