30 replies to “Tre (18/365)

  1. Tack Annica. Lade ut bilden igår men när jag tittade på den idag tyckte jag den var alldeles för mörk så jag har ljusat upp den lite. Vet inte om det syns. Tror att det beror mycket på vilken skärmupplösning man har vilket gör att vi kanske ser lite olika på våra bilder, önskvärt vore ju att det inte är så men så är det… 😉

   Liked by 1 person

 1. Ett helt underbart foto – ser ut som ett smycke med den härliga spegligen i bordsskivan. Å du – min man håller helt med dig, medan jag som inte gillar sött gillar Physalisen. Å du – nu har jag lärt mig nå’t nytt igen. Här kallas frukten ju Physalis. Visste inte alls att det svenska namnet är kapkrusbär. Men nu vet jag det. Vissa bloggar är definitivt mera allmänbildande än andra:-)

  Liked by 1 person

 2. Läcker färgton och snyggt med speglingen. Jag tycker de är goda och ett år odlade jag dem själv i växthuset. Två plantor som såg såå fina ut för att sedan bara försvinna då de drabbades av ohyra. har aldrig vågat sen…

  Liked by 1 person

 3. Så vackert stilleben med med speglingen, formerna och färgerna! Jag tycker om att ha några plantor av physalisen för de vackra höljena som blir helt undersköna året efter.

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star