I förgrunden (19/366)

img_7220-1I förgrunden syns det så typiska för Malta på våren. Alla dessa Gula blommor.

logga2017


Publicerat

i

Comments

20 responses to “I förgrunden (19/366)”

 1. Steve Avatar

  Härlig föraning om att våren snart oxå kommer till oss.

 2. ogamotoga Avatar
  ogamotoga

  Så fint. 🙂

 3. ogamotoga Avatar
  ogamotoga

  Vilken sida bor ni på Malta?

  1. maltanita Avatar

   Vilken sida ??? Den Nordöstra, i Tas-Sliema.

 4. BP Avatar

  Som så ofta hos dig (läs: alltid) är din tolkning annorlunda. Å jag bara älskar dina bidrag. Alltså jag menar – vem skulle ha förknippat ett bädd av dessa blommor som är så oansenliga och som jag tror finns här också, fast först om tre månader eller så med ett fototema som heter “I förgrunden”. Det är nog bara du som klarar av det! Eloge!!!

 5. bpz3 Avatar

  Tror jag har hamnat i din skräppost igen med min kommentar till det här inlägget. Undrar varför WP ogillar mig så mycket. Jag är ju hur oskyldig som helst;-)

  1. maltanita Avatar

   Inte ditt fel och vem vet varför du hamnar där 😕

 6. bpz3 Avatar

  Japp. Nu publicerades min irrelevanta kommentar till ditt fina inlägg, medan min relevanta kommentar försvann. Älskar Blogglandia, men ibland kan jag bli galen…;-)

 7. evacarolasvensson Avatar

  Väldigt snyggt komponerat med de härliga gula i bild.

 8. Marie i skrifvarstugan Avatar

  Vackert med de gula blommorna i förgrunden och så trevligt att du har en så fin vidvinkel i bilden så att man ser så mycket av det vackra Maltesiska landskapet också. Det andas riktig vår i bilden. Härligt för dig att det går mot skönare tider även hos dig. Här väntar jag ivrigt på vårkänning men får nog vänta ett bra tag till. Minusgraderna och snön vill inte ge sig. Men temperaturen svänger mycket så plusgraderna får man passa på att njuta av när dom är.
  Önskar dig en fin fredag och en trevlig helg Anita !
  Kram från Marie

 9. thyrakristina Avatar

  Så vackert!

 10. Jag Avatar

  Så härligt du har frontat blommorna, som en blomstervall! Men… är Malta så där grönt? I mitt minne är allt beige, sandfärgat, haha.

  1. maltanita Avatar

   Vet inte när du var här men på våren, som just har börjat är det faktiskt väldigt grönt. Bilden är från förra helgen. Senare när värmen kommer blir det torrt och ja, vissa delar kan jag nog kalla sandfärgade. Du får ta dig hit nu innan Malta färgas beige 😉

   1. Jag Avatar

    Jag förstår att det är så. Det var i augusti en gång i min ungdom, under studietiden då man fick jobba några månader på sommaren först och åka på semester sedan.

 11. susjos Avatar

  Åh, är det så vackert nu på Malta? Har värmen kommit tillbaka? Lite orolig då min son flyttat till en lägenhet där AC:n inte funkade från början, och han hade väldigt kallt inomhus. Jo, det är slut nu mellan tjejen och honom, men han verkar ta det med ro. Jag är så glad att han var hemma en vecka nästan vid jul! Nu längtar jag ner för att hälsa på honom igen!! Kram till dig!

 12. Anki Avatar
  Anki

  Älskar den låga vyn med de gula vårblommorna i förgrunden – snyggt komponerat!

 13. nikonnettan Avatar

  Fint. Jag hann tänka denhär kan ju inte vara tagen i år, innan jag såg att det var din bild 🙂 Fint djup och bra innehåll både i förgrund och inåt, så bilden är intressant i alla delar. Man får bra grepp om landskapet 👍

  1. maltanita Avatar

   Tack Anette, bilden är från förra helgen.

 14. enlundabosbetraktelser Avatar

  En underbar förgrund. En föraning om kommande och efterlängtad årstid här hemma

 15. johannamariaphoto Avatar

  Så vackert! en riktigt stor “bädd” av gula blommor, fin tolkning

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: