20 replies to “I förgrunden (19/366)

 1. Som så ofta hos dig (läs: alltid) är din tolkning annorlunda. Å jag bara älskar dina bidrag. Alltså jag menar – vem skulle ha förknippat ett bädd av dessa blommor som är så oansenliga och som jag tror finns här också, fast först om tre månader eller så med ett fototema som heter “I förgrunden”. Det är nog bara du som klarar av det! Eloge!!!

  Like

 2. Japp. Nu publicerades min irrelevanta kommentar till ditt fina inlägg, medan min relevanta kommentar försvann. Älskar Blogglandia, men ibland kan jag bli galen…;-)

  Liked by 1 person

 3. Vackert med de gula blommorna i förgrunden och så trevligt att du har en så fin vidvinkel i bilden så att man ser så mycket av det vackra Maltesiska landskapet också. Det andas riktig vår i bilden. Härligt för dig att det går mot skönare tider även hos dig. Här väntar jag ivrigt på vårkänning men får nog vänta ett bra tag till. Minusgraderna och snön vill inte ge sig. Men temperaturen svänger mycket så plusgraderna får man passa på att njuta av när dom är.
  Önskar dig en fin fredag och en trevlig helg Anita !
  Kram från Marie

  Like

  1. Vet inte när du var här men på våren, som just har börjat är det faktiskt väldigt grönt. Bilden är från förra helgen. Senare när värmen kommer blir det torrt och ja, vissa delar kan jag nog kalla sandfärgade. Du får ta dig hit nu innan Malta färgas beige 😉

   Like

   1. Jag förstår att det är så. Det var i augusti en gång i min ungdom, under studietiden då man fick jobba några månader på sommaren först och åka på semester sedan.

    Liked by 1 person

 4. Åh, är det så vackert nu på Malta? Har värmen kommit tillbaka? Lite orolig då min son flyttat till en lägenhet där AC:n inte funkade från början, och han hade väldigt kallt inomhus. Jo, det är slut nu mellan tjejen och honom, men han verkar ta det med ro. Jag är så glad att han var hemma en vecka nästan vid jul! Nu längtar jag ner för att hälsa på honom igen!! Kram till dig!

  Like

 5. Fint. Jag hann tänka denhär kan ju inte vara tagen i år, innan jag såg att det var din bild 🙂 Fint djup och bra innehåll både i förgrund och inåt, så bilden är intressant i alla delar. Man får bra grepp om landskapet 👍

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star