26 thoughts on “Arbetsmiljö (21/365)

 1. Hoppas att hon säljer jättemånga av sina frukter! Gillar din tolkning förresten – i dubbel bemärkelse. Bra där – du tänker alltid ”outside the box”, vilket jag verkligen gillar skarpt!

  Liked by 1 person

 2. Snygg tolkning och kul att få se en totalt annorlunda arbetsmiljö. Ja, i alla fall för mig som inte är så berest 🙂
  Du vågade byta – snyggt blev det! Bra jobbat Anita!

  Liked by 1 person

 3. En väldigt vacker arbetsmiljö har hon och det ser inte så jobbigt ut att sitta där och spana efter kunder och betjäna en och annan. Men sen kan man tänka efter: Vad händer före och efter? Hur är det att sitta där i värmen timme efter timme? Det jag gillar med din bild är att du har tagit med så mycket av de vackra frukterna som ligger exponerade som ett frukthav framför personerna.

  Liked by 1 person

 4. Jättefin tolkning och bild som får mig att tänka att mitt jobb är rätt enkelt ändå. Jag behöver ju inte bära mina elever till rätt plats och hoppas att de lär sig något för att få min lön (även om jag självklart vill att de lär sig). Väldigt olika arbetsmiljöer vi har på vår jord! Tänker även på pojken som sitter bredvid, vilka är hans chanser och möjligheter i livet? Hoppas de säljer allt alla dagar!!

  Gilla

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s