26 thoughts on “Arbetsmiljö (21/365)

 1. Hoppas att hon säljer jättemånga av sina frukter! Gillar din tolkning förresten – i dubbel bemärkelse. Bra där – du tänker alltid “outside the box”, vilket jag verkligen gillar skarpt!

  Liked by 1 person

 2. Snygg tolkning och kul att få se en totalt annorlunda arbetsmiljö. Ja, i alla fall för mig som inte är så berest 🙂
  Du vågade byta – snyggt blev det! Bra jobbat Anita!

  Liked by 1 person

 3. En väldigt vacker arbetsmiljö har hon och det ser inte så jobbigt ut att sitta där och spana efter kunder och betjäna en och annan. Men sen kan man tänka efter: Vad händer före och efter? Hur är det att sitta där i värmen timme efter timme? Det jag gillar med din bild är att du har tagit med så mycket av de vackra frukterna som ligger exponerade som ett frukthav framför personerna.

  Liked by 1 person

  1. Tack snälla för din kommentar Jag. Blir glad över att bilden väcker tankar. Man kan ju verkligen undra hur verklighetens vardag egentligen ser ut för denna kvinna. Förmodligen inte så lätt.

   Liked by 1 person

 4. Jättefin tolkning och bild som får mig att tänka att mitt jobb är rätt enkelt ändå. Jag behöver ju inte bära mina elever till rätt plats och hoppas att de lär sig något för att få min lön (även om jag självklart vill att de lär sig). Väldigt olika arbetsmiljöer vi har på vår jord! Tänker även på pojken som sitter bredvid, vilka är hans chanser och möjligheter i livet? Hoppas de säljer allt alla dagar!!

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s