27 replies to “Överblommad (23/365)

 1. Ja, väldigt utblommad 🙂 Fantastiskt vad bakgrunden/färgen påverkar ögat. Min blick dras hela tiden till knoppen med den intensivt blå färgen i bakgrunden.

 2. Oj, vilken ren och snygg blogg! 😀 Din header smälte fint in i alltihop.
  Den utblommade bilden är superläcker, både själva “utblomman” (nytt ord) och bakgrunden. En spännande bild, där jag får lust att flyga iväg!
  Lördagskram 💚

 3. Gillar din nya sida och en vacker header som är så snygg bokeh i och dessutom blått som är som Malta för mig 🙂
  Fin bakgrund på den utblommade. Snygg tolkning.
  Önskar dig en fortsatt fin helg Anita !
  Här är allt ok ! 🙂 Nu ser jag fram mot våren 🙂
  Kram från Marie

 4. Så fin komposition med både den slutna blomman och den med fröna, som 2 stadier av utblommad i samma bild. Håller med de andra, bakrunden är jättefin!

 5. Tack och lov att inte du också la upp utblommade tulpaner på bloggen. Har sett så många vissna tulplanblad på sistone att det räcker ett tag framöver;-)

  Kommenterade den nya header i föregående inlägg redan. Snacka om att jag är en liten observant sak;-)

 6. Så snyggt fångat av dig … fint med det blå mot det grå och med de utblommade blommorna i olika stadier

 7. Allt är redan skrivet om fin delad bakgrund m.m. och det är bara att instämma. Gillar också ditt nya bloggtema där det är enklare att klicka bakåt och framåt och få överblick. Hör headern till temat, tycker att jag har sett den på andra ställen? Ren och estetisk layout.

  1. Vad glad jag blir av din positiva reaktion på mitt nya tema. Att jag bytt beror lite på just det där med att det ska vara lättare att från ett inlägg gå över till nästa plus lusten till förnyelse. Du har rätt om header. Tycker den är ok men kommer nog lägga in en egen när jag hittat den rätta. Tack för din kommentar och ha en fin fortsatt söndag !

 8. Snygg bild. Föredrar denna framför den andra med samma motiv. Bra skärpa på “fjunet”, fina färgtoner i bakgrunden som framhäver motivet.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star