Image

Går i färg (27/365)

img_7516-0Igår tog vi bilen och åkte till den lilla fiskebyn Marsaxlokk som ligger på den sydöstra delen av Malta. Här tas större delen av Maltas fiskfångst upp och på söndagar är det marknad då det säljs allt från nyfångad fisk, frukt och grönsaker till skor, kläder och tingeltangel.

Nu ville jag helst fotografera de traditionella Luzzubåtarna som tillsammans med större fiskebåtar ligger i hamnen, varav här är en av många och som alltid karaktäriseras av att de går i färg.

21 thoughts on “Går i färg (27/365)

 1. Ved du vad Anita? Jag har faktiskt saknat de för Malta så karakteristiska färgglada båtarna här på din blogg. Alltså är jag extra glad att du lägger upp en bild på en idag. Å bättre objekt kunde du ju knappast välja för det temat 🙂 Å vill du veta en sak till? Ja, u har ju inget val,då jag tänker skriva det ändå 😉 Jag saknar faktiskt din gama header med Luzzubåten en aning. Japp, det gör jag. Därmed inte sagt att jag inte gillar din nya header, den andra var bara mera “Maltanita” om du förstår vad jag menar 😉

  Liked by 1 person

 2. De där båtarna… måste leta reda på mina Maltafoton. Och ögat sitter där. Undrar om man målar om dem varje år, den här ser nymålad ut, så blank att vattnet blänker under ögat. Snyggt foto.

  Liked by 1 person

 3. Ååå de där båtarna älskar jag bara !! Jag kan sitta och drömma mig bort riktigt när jag ser dom. Så fint ljus som vanligt och fin spegling på vattenytan. Mkt fint komponerat med att du bara tagit med en del av båten och att man ser battnet bredvid. Snyggt jobbat ! 🙂

  Liked by 1 person

 4. Så läckert och färggrant!! Och så många kommentarer du har! Jag är så glad att det finns någon blogg som överlever dessa dagar! Hos mig är det ganska dött men å andra sidan gör jag denna utmaning för min egen kreativitets skull!

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s