23 thoughts on “Färgkoordinerat (34/365)

 1. Det var en ovanlig pelargon. Har aldrig sett en sådan faktiskt. Å jag gillar den. För att vara ärlig så är jag nämligen inte så värst förtjust i röda och rosa (grrrrr) pelargoner. Här “tävlar” grannarna nämligen med varandra om vem som har de största, vackraste och bäst skötta pelargonerna. Så under sommaren är det ett hav av rött och rosa som möter mina ögon. Om grannarna åtminstone hade olika blommor i sina lådor så att det blev mera levande och roligt så skulle jag bli riktigt glad:-) Ja, du förstår…

  Liked by 1 person

 2. Snygg lösning på det temat. Bra val av dig att låta pelargonen vara från högra nedersta hörnet i bilden och sen att den lutar in i mitten av bilden än att ha den upprättstående helt. Blir mer fyllnad i bilden och mer levande enligt min smak. Jättefint ljus och skärpa med en lagom bakgrund.

  Önskar dig Anita en riktigt härlig helg !
  Kram från Marie
  (Ska gå på bio på söndag, det var riktigt länge sedan 🙂 Det blir 101-åringen med Robert Gustavsson. Hoppas den är bra)

  Liked by 1 person

  1. Tusen tack Marie. Uppskattar så mycket att du skriver hur du ser på bilden och att du är så positiv.
   Ha en riktigt fin helg du också ! 101-åringen såg jag under en långflygning för ett tag sedan. Hoppas du får behållning av filmen, Robert Gustavsson är en duktig skådespelare. Det var jättelängesen jag var på bio men det är bra att man idag kan titta på filmer under flygresor som är bortåt 10-11 timmar långa. Nästa fredag bär det av igen 😉

   Like

 3. Läcker pelargonbild med djärvt lutande bakgrund! Säger som de andra, ovanlig färg och sort. Det påminner mig om att jag ska lyfta fram mina övervintrade i ljuset och ansa dem. Har nästan bara pelargoner i mina krukor här i stan på sommaren eftersom de är så torktåliga och vi är på torpet långa perioder. I ampeln överlever bara den, allt annat torkar ut.

  Liked by 1 person

 4. Riktigt fin pelargon och framför allt gillar jag din komposition med den “lutande” bakgrunden som är precis så där lagom oskarp. Härligt med sommarblommor så här mitt i vintern!

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s