35 thoughts on “Frukt (35/365)

 1. Läckert i dubbel bemärkelse ! 🙂 Verkligen snyggt med fruktens färg mot den lite mildare ton i bakgrunden. En snygg lagom suddig bakgrund. Fin skärpa. Snygg, smakfull 😉 komposition.

  Saftar sig i munnen nu så jag får nog hämta en frukt jag med 🙂
  Härligt att få frossa i frukt varje dag och dessutom från närodlat. Nyttigt och gott !

  Ha en fin fredagskväll Anita !
  Kram från Marie

  Liked by 1 person

 2. Tycker också frukttemat är enkelt då jag gillar frukt men då sparar jag på det och ska försöka göra något roligt med temat! Din bild är helt fantastisk! Så otroligt gott apelsinet ser ut! Ser ut att vara lite blodapelsin! Kan absolut tänka mig att lokalt odlad är det bästa! Kan du gå och plocka direkt från träden?

  Liked by 1 person

  1. Tack Anneli, fast supersnygg vet jag inte om jag håller med om. Skulle nog ha lagt ner lite mer energi på att göra den Supersnygg. Nu är den vad det är, en delad apelsin 😉

   Like

 3. Själv väljer jag Clementiner, då de är mer lättskalade. Människan är ju av naturen lat, och det är en av de få mänskliga drag jag har kvar.
  Svante

  Liked by 1 person

  1. Då har du inte skalat samma sorts apelsiner som jag. Väljer alltid de som är lätta att skala, inte för att jag är lat utan för att de oftasts är godare. Undrar vart dina övriga mänskliga drag tagit vägen om lathet är en av få, du skojar du 😉

   Like

     1. Det finns tillräckligt många “människor”, som röstar på sådana existenser. Därför känner jag att det är rätt att inte ha för många mänskliga drag.
      Svante

      Like

 4. Jag tycker ocksåå att du valt en snygg komposition med en bakgrund i färg och struktur som kompletterar apelsinhalvorna jättefint. Dessutom extra snyggt att det är lite rött i apelsinerna!

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s