Frukt (35/365)

img_7758-0Ett lätt tema, svårare var att välja vilken frukt jag skulle fotografera.
Älskar frukt och frossar gärna i frukt av olika slag varje dag.

Att jag valde apelsin beror nog på att det är säsong för citrusfrukt nu här på Malta
och att köpa lokalt odlad frukt känns bra och smakar oftast allra bäst.

35 replies to “Frukt (35/365)

 1. Läckert i dubbel bemärkelse ! 🙂 Verkligen snyggt med fruktens färg mot den lite mildare ton i bakgrunden. En snygg lagom suddig bakgrund. Fin skärpa. Snygg, smakfull 😉 komposition.

  Saftar sig i munnen nu så jag får nog hämta en frukt jag med 🙂
  Härligt att få frossa i frukt varje dag och dessutom från närodlat. Nyttigt och gott !

  Ha en fin fredagskväll Anita !
  Kram från Marie

 2. Det enkla är ofta mycket vackert! Å här har du fotat två solar med massvis med C-vitamin. Gillar också apelsiner när det är saftiga och liiiiiite sura. Mums:-)

 3. Tycker också frukttemat är enkelt då jag gillar frukt men då sparar jag på det och ska försöka göra något roligt med temat! Din bild är helt fantastisk! Så otroligt gott apelsinet ser ut! Ser ut att vara lite blodapelsin! Kan absolut tänka mig att lokalt odlad är det bästa! Kan du gå och plocka direkt från träden?

  1. Tack Anneli, fast supersnygg vet jag inte om jag håller med om. Skulle nog ha lagt ner lite mer energi på att göra den Supersnygg. Nu är den vad det är, en delad apelsin 😉

  1. Då har du inte skalat samma sorts apelsiner som jag. Väljer alltid de som är lätta att skala, inte för att jag är lat utan för att de oftasts är godare. Undrar vart dina övriga mänskliga drag tagit vägen om lathet är en av få, du skojar du 😉

     1. Det finns tillräckligt många “människor”, som röstar på sådana existenser. Därför känner jag att det är rätt att inte ha för många mänskliga drag.
      Svante

 4. Jag tycker ocksåå att du valt en snygg komposition med en bakgrund i färg och struktur som kompletterar apelsinhalvorna jättefint. Dessutom extra snyggt att det är lite rött i apelsinerna!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star