Vissen (39/365)

Vår klängväxt ute på terrassen är lite vissen men om kretsloppet fungerar som det brukar så syns här om bara några månader en mångfald av gröna blad och vackra blommor, om de får lite omvårdnad också förstås.

Tycker ofta att det är svårt när jag sitter ensam och pular med mina bilder. Ofta har jag samma motiv med olika redigeringar, fast jag redigerar inte särskilt mycket, men har man två kan man bara välja en. Då är det väldigt bra att ha någon att fråga, som bara tar en snabb titt. Har man ingen att fråga är det lätt att bli blind när man tittat på många bilder för länge. Så var det i det här fallet, ser du en enda röra eller syns en viss harmoni.

21 replies to “Vissen (39/365)

 1. Gillar inte vissna blommor, så jag kan ju inte klicka på gilla knappen. Du får visa framöver om du får igång den igen. Bilderna är det ju inget fel på.
  Svante

  Like

 2. Lantlivsbilder är lika ärlig som jag ser jag. Bra där! Är faktiskt inte så värst förtjust i vissna blommor heller, men jag vet ju att ni fotoexperter bara älskar dom som motiv. Här valde du ett collage för att du inte kunde bestämma dig vilken av bilderna var bäst, eller missförstår jag dig nu.
  Alltså om jag hade fått välja så hade jag utan tvekan valt den högra som är överst. Där framgår “vissenheten” mest tycker jag..

  Liked by 1 person

 3. Vackert fångat och snygg tolkning, jag gillar alla men första bilden tilltalar mig massor med skärpa på löven och snygg bakgrund som iofs är rörig men inte blir rörig i mina ögon eftersom den blir disig…:) Hänger du med!!

  Liked by 1 person

 4. Första bilden gillar jag med de tjocka kraftfulla löven som står ut trots en ganska rörig bakgrund. Där skulle jag själv ha undvikit den gröna grenen. Bild nummer två känns harmonisk och vacker med skira grenar mot en utsuddad bakgrund. Bild nummer tre klarar inte min röriga hjärna, den är för lik tillståndet i mitt huvud. Bild fyra ger hopp med den underbara färgen på himlen och det bruna mot den. Men där skulle jag nog försökt få med mer av himlen enbart, inte alla grenar. Min modesta åsikt, haha. Jag känner igen det där med att sitta och titta och välja och titta.

  Liked by 1 person

   1. Det kändes som om du verkligen ville veta/ diskutera hur de uppfattades. Jag är nog enormt lättstörd och därför uppskattar jag just renheten i en bild.

    Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star