Vissen (39/365)

Vår klängväxt ute på terrassen är lite vissen men om kretsloppet fungerar som det brukar så syns här om bara några månader en mångfald av gröna blad och vackra blommor, om de får lite omvårdnad också förstås.

Tycker ofta att det är svårt när jag sitter ensam och pular med mina bilder. Ofta har jag samma motiv med olika redigeringar, fast jag redigerar inte särskilt mycket, men har man två kan man bara välja en. Då är det väldigt bra att ha någon att fråga, som bara tar en snabb titt. Har man ingen att fråga är det lätt att bli blind när man tittat på många bilder för länge. Så var det i det här fallet, ser du en enda röra eller syns en viss harmoni.


Publicerat

i

Etiketter:

Comments

21 responses to “Vissen (39/365)”

 1. Lantlivsbilder Avatar

  Gillar inte vissna blommor, så jag kan ju inte klicka på gilla knappen. Du får visa framöver om du får igång den igen. Bilderna är det ju inget fel på.
  Svante

 2. bpz3 Avatar

  Lantlivsbilder är lika ärlig som jag ser jag. Bra där! Är faktiskt inte så värst förtjust i vissna blommor heller, men jag vet ju att ni fotoexperter bara älskar dom som motiv. Här valde du ett collage för att du inte kunde bestämma dig vilken av bilderna var bäst, eller missförstår jag dig nu.
  Alltså om jag hade fått välja så hade jag utan tvekan valt den högra som är överst. Där framgår “vissenheten” mest tycker jag..

  1. maltanita Avatar

   Du har så rätt, kunde inte bestämma mig och ska jag vara ärlig så tycker jag idag att det bara är rörigt.

 3. bpz3 Avatar

  Me again: Jag menar såklart överst till vänster:-)

  1. maltanita Avatar

   Förtod det och jag håller med.

 4. evacarolasvensson Avatar

  Jag gillar fröställningar på bild, tycker om alla. Men ska jag välja en favorit är det den som har det röda inslaget. Mina ögon dras till rött!

  1. maltanita Avatar

   Tack för din kommentar Eva.

 5. asanordvall Avatar

  Vackra vissna blad.

 6. Steve Avatar

  Så kan man oxå känna sig.

 7. thyrakristina Avatar

  Vackert fångat och snygg tolkning, jag gillar alla men första bilden tilltalar mig massor med skärpa på löven och snygg bakgrund som iofs är rörig men inte blir rörig i mina ögon eftersom den blir disig…:) Hänger du med!!

  1. maltanita Avatar

   Visst hänger jag med. Tack för dina rader Thyrakristina 🙂

 8. Jag Avatar

  Första bilden gillar jag med de tjocka kraftfulla löven som står ut trots en ganska rörig bakgrund. Där skulle jag själv ha undvikit den gröna grenen. Bild nummer två känns harmonisk och vacker med skira grenar mot en utsuddad bakgrund. Bild nummer tre klarar inte min röriga hjärna, den är för lik tillståndet i mitt huvud. Bild fyra ger hopp med den underbara färgen på himlen och det bruna mot den. Men där skulle jag nog försökt få med mer av himlen enbart, inte alla grenar. Min modesta åsikt, haha. Jag känner igen det där med att sitta och titta och välja och titta.

  1. maltanita Avatar

   Uppskattar mycket och tar till mig i vad du skriver. Det är verkligen både roligt och intressant att få veta hur andra ser på mina bilder, därav lär jag också.

   1. Jag Avatar

    Det kändes som om du verkligen ville veta/ diskutera hur de uppfattades. Jag är nog enormt lättstörd och därför uppskattar jag just renheten i en bild.

 9. Kerstin Avatar

  Den översta till vänster blir min favorit i collaget.

 10. mallan Avatar

  Jag gillar också den översta mest. Tycker inte de blir röriga tack vare det korta skärpedjupet.

  1. maltanita Avatar

   Tack Malin för din kommentar.

 11. claesbilder Avatar

  Gillar främst den översta till vänster p g a ljuset 🙂

  1. maltanita Avatar

   Tack, det tycker jag också, skulle kanske nöjt mig med den 🙂

 12. enlundabosbetraktelser Avatar

  Känner så väl igen mig. Ibland är det verkligen svårt att se vilken av två bilder som är bäst. Jag kan ibland växla mellan två hur många gånger som helst. Fram och tillbaka. Härliga färger i de vissna blommorna

  1. maltanita Avatar

   Tack Annika, där är vi lika, att det ska vara så himla svårt att bestämma sig 😀

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d