Spegling (92/365)

Då det bara tar drygt en timme med flyg från Kuching till Singapore valde vi att åka dit förra helgen. Det var många år sen vi var där och mycket har förändrats. Här syns en av stadens gröna oaser mitt inne i stan.
Kulorna är gigantiska och speglingen lite rolig beroende på hur nära man står och vilken vinkel man väljer.

26 replies to “Spegling (92/365)

  1. Såååååå himla läckra bollar. Trodde först att det var ytterligare en såpbubbla, men här är det alltså “äkta” vara. Speglingarna är helt otroliga. Såååååå himla snyggt. Undrar om bollarna putsas varje dag, för de blänker ju. Singapore är ju ett extremt rent land så de putsas och poleras kanske till och med flera gånger per dag.

  2. Helt klart en spegling, inget som går att missuppfattas och det blir ju lite som i ett “lustigt hus” med de perspektiv som bildas genom rundheten i speglingarna.

  3. Riktigt vackert 🙂 Så fint de pryder parken 🙂
    Jag ser att Du uppmärksammat min film om HIF Kämparna! Så kul 🙂 BP har skrivit riktigt bra hur man röstar 😉

  4. Jag skulle, nästan, kunna åka dit bara för att få fota de där glaskulorna 🙂 Snyggt när man ser bakgrunden avspegla sig i dem. Det kanske hade blivit en litet mer magisk känsla i bilden om bara byggnaderna avspeglat sig i glaset, ungefär som en sagovärld eller kanske sci-fi.

    1. Ja, tror faktiskt bilden blivit mer effektfull utan människor i kulan men lite onödigt dyrt att åka tillbaka igen, bara för den sakens skull 😉

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star