Spektakulär (93/365)

Singapore / Singapura betyder Lejonstaden trots att några lejon förmodligen aldrig funnits där. Den här gigantiska statyn som finns i Merlion park kan tyckas spektakulär då ena hälften föreställer en fisk och den andra ett lejon. Uppseendeväckande är den i iallafall och inte särskilt svår att missa om man besöker staden.

15 replies to “Spektakulär (93/365)

  1. Jag har inte varit i Singapore, men jag inbillar mig att det är en fascinerande plats. Snyggt med fokus och skärpa på vattnet som sprutar ur statyns mun, och höghusen som ligger i diset bakom. Vilken kontrast mellan symbolen i form av en staty och den moderna världen bakom 🙂

  2. Jag har aldrig besökt Singapore, men fått lära mig massor om detta lilleputtland genom bloggen “marinasbay” som jag följer sedan lång tid tillbaka och i Singapore finns mycket spektakulärt att skåda.

  3. Pr3cis om Steve så följer jag också Marinasbay och har “lärt känna” Singapore genom henne. Gillar mixen av gammalt och nytt där samt alla grönområden. Med tanke på hur litet Singapore är har de gjort ett fantastiskt jobb.
    Å din fontän är ett av alla spektakulära inslag där. Fontänen är riktigt läcker och som allt i Singapore skinande ren!

  4. Imponerande stor! Jag gillar den skarpt. Var hamnar vattnet? I havet? Håller med Annette, så underbart att höghusen suddas ut lite av diset.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star