Hjul (96/365)

Mer från Singapore, Singapore flyer, idag Asiens högsta pariserhjul. Självklart åkte vi ett varv vilket tar 30 minuter och utsikten är svindlande. Man kan även boka middag i en av hjulets 28 gondoler som var och en rymmer 28 personer. Då får man åka flera varv och dessutom uppleva hur staden ser ut upplyst på natten.

17 replies to “Hjul (96/365)

 1. Jag har aldrig åkt parisrerhjul faktiskt, eftersom jag är höjdrädd… Nu är vi i Malta. Jag förstår att ni inte är här, men om ni är nyfikna på vad vi hittar på kan ni ju kika in på vår blogg 🙂

 2. Det var modigt gjort! Är inte höjdrädd, men har åkt pariserhjul bara en enda gång och blev skitskraj. Uppåt gick bra, men ner var ingen “höjdare” om man säger så.
  Ditt hjul måste ju vara gigantisk med tanke på att att varje gondol rymmer 28 personer. Otroligt! Kan tänka mig att utsikten var fantastisk. Antar att du tog många bilder. Upp på bloggen med dom bara;-)

  1. Haha… minns när jag var liten och åkte Pariserhjulet på Grönan. Det gick att snurra de små vagnarna och ingen inglasning där inte 😉 Vet inte hur det är idag.
   Ja, utsikten var utmärkt men inte mina bilder, sorry, blir inga 🙂

 3. Det måste ha varit en häftig upplevelse! Jag vet inte om jag skulle våga – är ganska höjdrädd, men frestande är det ändå 🙂

  1. Kan lova att säkerheten är väldigt hög. Dels sitter man i inglasade stora gondoler som man kan gå omkring i, dels var det stängt flera gånger pga risk för åska. Tror risken är minimal, då är det nog “värre” att åka bil 😉

 4. Det måste ha varit en häftig upplevelse att åka i hjulet……vet inte om jag hade vågat.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star