Dåligt gömställe (100/365)

Inte lätt för en liten Proboscis att gömma sig när det prasslar bland löven vid minsta rörelse. Den här ungen fanns i det begränsade grönområdet intill Sarawak River. Så nära bebyggelse, fordon och människor trodde jag aldrig att de sökte sig. Den hade förmodligen sin familj tätt intill, fast de tycktes ha funnit ett bättre gömställe.

25 replies to “Dåligt gömställe (100/365)

 1. Ser så oskuldsfull ut där … så söt och du har verkligen lyckas fånga den med perfekt fokus och skärpa … och fina färger förstås!

 2. Han är ju riktigt söt, jämfört med hans “föräldrar” som du visade upp tidigare. Hans näsa är ju så gott som normal om man säger så.
  En härlig bild av Proboscis som försöker gömma sig för dig, men inte lcykas:-)

   1. Jo, jag har förhoppningsvis en liten gnutta charm, men jag tänkte faktiskt på äldre herr Näsapa 🙂 . Söt är han inte, men OK för charm.

    /Skvitt

 3. En helt underbar komposition Anita ! Så vackert med allt det gröna omkring lilla sötingen och att det är som en glugg blev hur fint som helst. Vill ge den lilla en riktig basekram och hoppas den har det bra. 🙂 Den har mycket att lära i livet.

 4. Verkligen fin bild med apan omgärdad av det gröna bladverket! Du har verkligen lyckats bra som får med ansiktet bland allt det gröna 🙂

 5. Underbar bild på den lilla näsapan! <3 Så bra att du inte beskurit bilden, så att alla bladen verkligen får vara med. Hade inte blivit lika bra annars tror jag.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star