Snurrigt (101/365)

Tycker den påminner om en snurra på skaft av plast jag hade som barn. Den här, av naturen skapad, snurrar inte alls men är heller inte gjord av plast. Ett snurrigt inlägg, en vimsig tolkning, det får räcka, till ett snurrigt tema.

15 responses to “Snurrigt (101/365)”

  1. Håller med om att den påminner om de där snurriga även jag hade som barn vid tillfällen då man besökte något tivoli, barnens dag eller annan barnaktivitet. Och genom din text så blev det allt riktigt snurrigt. =) Bra tolkning.

    Liked by 1 person

  2. Vacker färg! Ja, vårt besök på Malta var relativt kort (tor -sön) men väldigt intensivt! Vi har inte ens hunnit blogga om allt ännu … Nu är vi i Tallinn så det blir lite avbrott, men sedan kommer vi tillbaka till att skriva om Malta. Hälsningar från Tallinn och Glad Påsk!

    Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: