21 thoughts on “Fasadklättrare (105/365)

 1. OMG!!! Alltså det jobbet skulle jag inte vija ha. Att dingla däruppe med en lina och putsa fönster – nej tack! Såg du att killen som är underst till vänster tittar ner på gatan. Tror han är vettskrämd. Därför är han nog “sist” i leden.

  Bilden med speglingarna och “rutmönstret” tillsammans med linorna och de rödklädda fönsterputsare är en höjdare – i dubbel bemärkelse alltså:-)

  Liked by 1 person

 2. Du har minsann ögona med dig, Anita! Ja, bpz3, det skulle vara otäckt att hänga där. Men bilden har en skönhet som förstärks av känslan av svindel.
  Elliington

  Liked by 1 person

 3. För att inte hamna i tankar på att själv befinna mig där uppe så fastnar jag i funderingar kring varför de fyra fönsterputsarna befinner sig på olika nivåer.

  Like

 4. Gillar verkligen din bild som ger mig lite lätt rysning, hihi……jag som knappt vågar mig upp på köksstegen utan attt darra 🙂 🙂
  Snyggt med alla speglingar på fasaden. Som en färgklicklick hänger gubbarna där snyggt mot fasaden som har lite lugnare färger.
  Tur man inte har sådant jobb 🙂

  Like

 5. Så snygg bild på dem när de hänger där! Vilken fantastisk skärpa och komposition du fått till trots avståndet. Kul att du hade med en bild som visar hur långt bort de är.

  Like

 6. Underbar bild med speglingarna och de röda, utspridda fasadklättrarna 🙂 Gillar även den andra bilden väldigt mycket. Härligt perspektiv. Ser nästan lite overkligt ut. Lite som en Lego-stad 🙂

  Liked by 1 person

  1. Tack snälla för dina alltid så fina kommentarer Claes. Roligt att du nämner även den undre bilden. Ingen som gjort det tidigare så jag undrade lite om någon ens klickade på den. Ja, lite som en Lego-stad och utsikten är från ett av våra fönster i Kuching som inte är över floden.

   Liked by 1 person

 7. Wow! Jag tycker om den övre bilden, men den undre kompletterar verkligen helheten. 🙂 Ser jag bara den övre får jag inte samma svindelkänsla som när jag ser båda tillsammans, då kommer höjdkänslan… Häftigt, men inget drömjobb för mig. 😉

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s