28 replies to “Bakom glas (110/365)

 1. Hej! Nu var det länge sedan. Hoppas allt är bra med er! Här flyter det på, lite upp och ner. Så många fantastiska bilder du visar. Vad roligt att även få se Singapore här hos dig. Där har jag aldrig varit. Roligt med de där stora kulorna. Och festlig apa ☺. Ta hand om dig och ha det jättebra! Kram

  Liked by 1 person

 2. Gillar mixen av speglingarna och dina motiv i bakgrunden. Otroligt läckert!
  Svar: Stort tack för dina långa och fina kommentarer. Japp, jag läser när du kommenterar mina kommentarer hos dig i vanliga fall, men inte just nu.
  Faktiskt himla synd att jag missar en lunchdejt med dig. Det hade varit hur roligt som helst. Hoppas Mia kan träffa dig. Hoppas du kommer till Stockholm snart igen så att vi kan träffas:-) KRAM!

  Liked by 1 person

 3. Den bilden kan man titta länge på! Det finns mycket i den och speglingarna gör det hela lite drömskt och disigt. Annorlunda och vacker bild.

  Jag har haft svårt att orka kommentera hos folk den senaste tiden, men jag är på gång, lite i taget.

  Liked by 1 person

  1. Tack snälla för så positiva rader. Hoppas allt är bra med dig, har lagt märke till din frånvaro när det gäller dina inlägg. Ett steg i taget och orken kommer sakta men säkert tillbaka. Nu väntar en förhoppningsvis avkopplande helg att hämta energi. Sköt om dig !

   Like

 4. Gillar kompositionen som också är kreativ. Gillar utsikten från där du står och fotar.Fina skuggor, milda färger, Den här bilden skulle jag verkligen kunna tänka mig att ha hemma på väggen.

  Liked by 1 person

 5. Väldigt snygga färger och skön harmoni var min första känsla. När jag sedan tittade närmare var där så extremt många mönster, rutor, händelser och punkter att jag blev lite snurrig. Men när jag tittar länge är det ändå den första känslan som är starkast. Bra jobbat att få ett lugn i en bild som egentligen innehåller så mycket.

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star