En fjäder i hatten (123/365)

Cornelis Vreeswijk, trubadur, kompositör och poet som med sin personliga utstrålning och sinnrika texter blev en folkkär vissångare. En fjäder i hatten har han inte här men en väldigt fin merit vilket betyder detsamma. Trettio år har gått sedan han gick bort. Statyn finns på Södermalm i Stockholm, i Cornelisparken förstås.

14 replies to “En fjäder i hatten (123/365)

  1. Vilken trevlig lösning du gjorde på det lite kluriga temat. Har själv inte löst temat än. Tänk jag visste inte att han hade en park kallad efter sig men borde ha förstått det. Han var en duktig artist. Synd att han gick bort allt för tidigt. Anar söders fina hus i bakgrunden 🙂

  2. Det var en fin lösning till temat. Kreativt tänkt. Och en underbar skulptur av en duktig poet och kompositör.

    Svar: Det är en karusell i full snurr som jag fotat.

  3. I vanlig ordning – en annorlunda och otroligt fin tolkning av temat! Å vet du vad – har faktiskt aldrig besökt den parken och därmed alltså inte sett skulpturen heller – tills nu. Tack för det Anita!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star