En fjäder i hatten (123/365)

Cornelis Vreeswijk, trubadur, kompositör och poet som med sin personliga utstrålning och sinnrika texter blev en folkkär vissångare. En fjäder i hatten har han inte här men en väldigt fin merit vilket betyder detsamma. Trettio år har gått sedan han gick bort. Statyn finns på Södermalm i Stockholm, i Cornelisparken förstås.

14 thoughts on “En fjäder i hatten (123/365)

  1. Vilken trevlig lösning du gjorde på det lite kluriga temat. Har själv inte löst temat än. Tänk jag visste inte att han hade en park kallad efter sig men borde ha förstått det. Han var en duktig artist. Synd att han gick bort allt för tidigt. Anar söders fina hus i bakgrunden 🙂

    Liked by 1 person

  2. I vanlig ordning – en annorlunda och otroligt fin tolkning av temat! Å vet du vad – har faktiskt aldrig besökt den parken och därmed alltså inte sett skulpturen heller – tills nu. Tack för det Anita!

    Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s