14 replies to “Säsongsbetonad (133/365)

 1. Skrattade gott åt bilden! Även om du förklarar vad polisen gör där i en kommentar så var det första jag tänkte att caféet hade fått “beskydd” av polisen. Kanoooonbild!

  Liked by 1 person

 2. Kul med en polis som vägvisare. Det gör bilden ännu mera intressant. Det är så varmt här idag (äntligen) att jag kunde tänka mig glass men nej, jag fastnade för grillade smörgåsar. Nu blev jag hungrig 😀

  Liked by 1 person

 3. Hi, hi, jag reagerade också på polisen i bild. Kul att han fick komma med på bild, gör att man börjar fundera kring varför han är just där. Om du inte skrivit en förklaring skulle man kanske tro att han styr upp en orolighet av något slag.

  Liked by 1 person

 4. Kul och trevlig bild av polisen 🙂 Måste vara ett roligare aarbetspass att stå och dirigerar in folk på det omtyckta fiket än att jaga bovar 🙂 Han blev nog både glass- och fikasugen tror jag 🙂
  En härlig gatubild du fotat som jag blir glad av. Ska lägga adressen på minnet när jag åker till Stockholm.

  Liked by 1 person

 5. Här är ju bilden jag ramlade över när jag googlade på Fjällgatan! Kul med litet liv och rörelse i bilden, och perfekt för mig, nu vet jag att de har öppet redan från klockan nio på helger. Jag tänkte äntligen passa på att åka in till Söder och fota litet nu när det är långhelg här hos oss.

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star