12 replies to “Blombollar (136/365)

 1. Så fint du fångat dem! Jag gillar när du väljer att ta med blommor av samma sort men i olika stadier. Själv fotar jag mest böcker numera… Det var inte planen, men en massa böcker ramlar ned i brevlådan som överraskningar från förlagen. Nyfiken som jag är måste jag ju läsa dem 😉 I helgen skall jag i alla fall ut med kameran, och antagligen fota maskrosor. Här kom den verkliga sommarvärmen först i dag med 27 grader, så nu kommer nog allt att explodera i naturen, så bäst att passa på.

  Liked by 1 person

  1. Tack för dina rader Annette. 27 grader !!! Då har du varmare än mig så passa på du att lämna böckernas värld för en stund och ge dig ut med kameran 😀

   Like

 2. Blomboll som blomboll om du frågar mig. För de är väldigt tacksamma fotoobjekt tycker jag.

  PS. Precis som du på Malta så hade vi också två grader “kallare” här i Benidorm jämfört med Sverige. DS.

  Liked by 1 person

 3. Där är de ju 🙂 Gillar den översta bilden bäst, eftersom det är lite mer “rent” runt själva blombollen. Bra val av skärpedjup i båda bilderna och fin skärpa på bollarna 🙂

  Liked by 1 person

 4. Gillar båda bilderna väldigt mycket men kanske ändå den översta är lite “lugnare” och ger en mer rofylld känsla när jag tittar på den. Fina detaljrika foton som för mig alltid ger en aha-känsla när jag kan sitta och njuta av sånt som man annars inte alltid ger sig tid att titta på.
  Gillar ljuset och färgen.

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star