Blombollar (136/365)

Utblommad men ståtar ändå med sin vita skimrande boll.En till och det blev två bollar, som också temat ville ha. Blombollar.


Publicerat

i

Comments

12 responses to “Blombollar (136/365)”

 1. annettejuhlin Avatar

  Så fint du fångat dem! Jag gillar när du väljer att ta med blommor av samma sort men i olika stadier. Själv fotar jag mest böcker numera… Det var inte planen, men en massa böcker ramlar ned i brevlådan som överraskningar från förlagen. Nyfiken som jag är måste jag ju läsa dem 😉 I helgen skall jag i alla fall ut med kameran, och antagligen fota maskrosor. Här kom den verkliga sommarvärmen först i dag med 27 grader, så nu kommer nog allt att explodera i naturen, så bäst att passa på.

  1. maltanita Avatar

   Tack för dina rader Annette. 27 grader !!! Då har du varmare än mig så passa på du att lämna böckernas värld för en stund och ge dig ut med kameran 😀

 2. bpz3 Avatar

  Blomboll som blomboll om du frågar mig. För de är väldigt tacksamma fotoobjekt tycker jag.

  PS. Precis som du på Malta så hade vi också två grader “kallare” här i Benidorm jämfört med Sverige. DS.

 3. claesbilder Avatar

  Där är de ju 🙂 Gillar den översta bilden bäst, eftersom det är lite mer “rent” runt själva blombollen. Bra val av skärpedjup i båda bilderna och fin skärpa på bollarna 🙂

 4. mariawijk Avatar

  Vackra bollar. Maskrosor är egentligen väldigt vackra blommor både som blommor och i stadiet efter vilket du fångat så vackert i dina bilder.

 5. Anneli - A'la Foto Avatar

  Blombollar är det och vackra är de! Fint fångat!

 6. evacarolasvensson Avatar

  Vackra detaljer på fin närbild. De är inte kul att ha i gräsmattan , men tacksamma på bild, snyggt jobbat.

 7. skrifvarstugan Avatar

  Gillar båda bilderna väldigt mycket men kanske ändå den översta är lite “lugnare” och ger en mer rofylld känsla när jag tittar på den. Fina detaljrika foton som för mig alltid ger en aha-känsla när jag kan sitta och njuta av sånt som man annars inte alltid ger sig tid att titta på.
  Gillar ljuset och färgen.

 8. thyrakristina Avatar

  Vacker tolkning, gillar den övre bilden mer men bägge är fina!

 9. Eaqhan Avatar

  Fint fångat och bättre än jag någonsin har lyckats med.

  /Skvitt

  1. maltanita Avatar

   Det vet jag inte om jag tror på 😉 Men tack så mycket !

   1. Eaqhan Avatar

    Så du anklagar mig för lögn! Skäms! 😉

    /Skvitt

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d