24 replies to “Mellanmål (139/365)

 1. H*n behöver nog ingen huvudmåltid med tanke på alla mellanmål h*n äter varje dag;-)
  Toppen bild som vanligt:-) Gillar speciellt den orangea blomman – mums:-)

  Like

 2. Fin bild!

  Jag har varit slö med att kika in, men det beror ju på att jag just nu bara har laptop. Om det skriver jag i mina två senaste inlägg. Det är för övrigt de enda inlägg på min fotoblogg där jag har skrivit något och inte bara visat bild. Men det kanske blir mer av den vara om det uppskattas.
  Ha en fin söndag!

  /Skvitt

  Liked by 1 person

  1. Tack Skvitt! Har själv inte varit så aktiv med att kika in hos er andra. Det går i vågor och ibland behöver man en paus utan egentlig orsak. Tror att det kan tillföra en del att skriva något till de bilder man lägger ut men jag har själv varit väldigt fram och tillbaka under åren när det gäller just det. Förr skrev jag betydligt mer än idag. Ett tag tänkte jag inte skriva något alls för att låta bilden tala. Idag blir det som det blir, hur jag känner för bilden just då men det blir sällan långa utläggningar. Tror inte folk orkar läsa men att skriva något kort om bilden tror jag tillför något positivt för betraktaren.
   Önskar en fin fortsatt söndag till dig också / Anita

   Liked by 1 person

   1. För mig blir det ett paradigmskifte att skriva på fotobloggen eftersom jag aldrig har gjort det tidigare. Men ett par rader kanske uppskattas av en del, så det blir nog fler gånger.

    Tack! Önskar dig detsamma.
    /Skvitt

    Liked by 1 person

 3. Läckert fångat på “hen” som stannar upp för ett mellanmål. Fina detaljer som du fått fram på insekten som gör bilden intressant genom den fina närbild du skapat. Sen är det som vanligt vackra färger att njuta av 🙂

  Liked by 1 person

  1. Haha.. matvraket !!! Den lilla lär inte få i sig mycket men i förhållande till just storleken kan man ju se det även så. Tack Claes för din fina och lite roliga kommentar 🙂

   Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star