22 thoughts on “Fem (147/365)

 1. Vilken läcker bild med speglingen av vinkorkarna! Roligt med ”mikrobryggerier” för vin tycker jag. Hoppas de flesta malteser håller sig till ”närodlat” vin. Önskar alltid att små lokala uppstickare ska lyckas mot jätterna.

  Liked by 1 person

 2. Jättefint foto, med ljus, inramning och spegling. Jag är särskillt imponerad av den tydliga spelingen, vad ligger de på? Det är en jättesnygg speglande men ändå liksom matt yta som du fått fram i din bild.

  Liked by 1 person

 3. Jag uppskattar bilder på vinkorkar. De blir snart ett minne blott, då skruvkorkar införs mer och mer. Jag håller gärna på de små vinproducenterna, har alltid värnat om dem.Snygg komposition, av just ”bara” korkat 😉
  Kram ❤

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s